Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Cevap belli de işte Ne oldu Antalya'ya gelmeye gönlün mü yok? Seni burada yemeğe davet ederim... dün akşam serin serin oturduk: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Ne oldu Antalya'ya gelmeye gönlün mü yok? Seni burada yemeğe davet ederim... dün akşam serin serin oturduk: Ben bildiğim için % 99.9 ödülü başkası kazansın da ben seneye oraya gelmek istiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 DP'den birşey çıkar mı? Sahibinin ismi ile bağlantılı mı? Çıkar, harflerden biri ilk isminin baş harfinin bir sonrası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Baykal'ın kızı Demokrat parti başkanı Forum'un hediyesi ilk gidene anahtar verilecek. Kemal Kaya aracını satıyordu. Araç sahipsiz, alan bu da araba mı deyip otoparka terk etmiş. Ferit Şahenk durumunu sakat görüp bu aracı kendine ayırtmış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 evet beyler uzun zamandır yazmama sebebim bu. Focusu çok seviyordum hele ki HB tit siyah olsa bayılıyordum ama bir türlü lahanaları yetiştirip alamadım. Bir miktar lahana anca bu ay tamamlayabildim ve focus bulamadım. Bu golfe de biner binmez bayıldım ve aldım. 1.2 tsi düz vites comfortlayn metalik siyah. Bana tahammül ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Aynı paraya 1.0T TrendX var ama araba yok en erken 3 ay diyollaa.. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 İlk bilene Antalya'da kendi imkanları ile bir hafta tatil hediyesi! yeni hediyeler istiyoruz bunu vermiştiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 evet beyler uzun zamandır yazmama sebebim bu. Focusu çok seviyordum hele ki HB tit siyah olsa bayılıyordum ama bir türlü lahanaları yetiştirip alamadım. Bir miktar lahana anca bu ay tamamlayabildim ve focus bulamadım. Bu golfe de biner binmez bayıldım ve aldım. 1.2 tsi düz vites comfortlayn metalik siyah. Bana tahammül ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Aynı paraya 1.0T TrendX var ama araba yok en erken 3 ay diyollaa.. Good choice Detaylı incelmeleri zamanla bekliyoruz daha iyisini bulamayız sanırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 1.2 tsi düz vites comfortlayn metalik siyah. Hayırlı uğurlu olsun iyi günlerde kullanın. Bir tanıtım konusu açarsınız artık. Yakup kurban mı kessek? @Yakup Çağatay, 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Hayırlı olsun Cenk bey. Güle güle kullanın. BMW 1'i olan Golf'ü niye alsın...!? Geçenlerde anlattığınız kapışma sonucunda aracına kahredip önden çekişli bir araba almış olabileceğini düşünmüştüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 (düzenlendi) Baykal'ın kızı Demokrat parti başkanı Forum'un hediyesi ilk gidene anahtar verilecek. Kemal Kaya aracını satıyordu. Araç sahipsiz, alan bu da araba mı deyip otoparka terk etmiş. Ferit Şahenk durumunu sakat görüp bu aracı kendine ayırtmış. Bilmiyorum beni yediler mi ? Eskiden istediğin bir plaka var mı diye sorarlardı. Kimse için manası olmayan harfleri alabilirdin 1-2 aydır bu değişmiş. Şimdi sisteme giriyorlarmış sisrtem otomatikman sıradaki plakayı veriyormuş. Özel bir şey istersen o plakanın verildiği ilçeye gidip avanta ödüyor makbuzunu alıyor bunlara veriyormuşsun o plaka öyle takılıyormuş. Ben de hemen demokrat parti sitesine baktım ergenin biri parti başkanı olmuş gereksiz bir parti gibi izlenim veriyor sanki, Alemde benim nickim çok muzır olarak x-rayted dir bu plaka da double penetration anlamında çok muzır olmuş :D Yalnız devamında 69 olaydı tam olurdu fakat olmadı. Temmuz 5, 2013 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 x-rayted dir bu plaka da double penetration anlamında çok muzır olmuş Yalnız devamında 69 olaydı tam olurdu fakat olmadı. Cenk, baba, sen neler diyorsun? İmdat, yönetim, banlayın, arkadaşlar uzak durun, zaten Golf de almış, bundan sonra seni Gezi Parkı paklar ancak. Şaka bir yana, güle güle kullan, yılın olayını sessiz sedasız geçirmek istemedim, kendimce muziplik yaptım. Arabayla ilişkinizi tüm çıplaklığı ve detayları ile bekliyoruz. Golf kullanıcısı olarak biz zavallı Lordlara en azından birkaç gülümsetme borçlusun derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 5, 2013 Alemde benim nickim çok muzır olarak x-rayted hazır konu yeterince dağılmışken, biraz önce cmax biraz öncede bunu okuyunca düştü jeton, DH cmax başlığında özellikle babamla yazışmalar olmuş, tee 7 sene önce 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 6, 2013 evet beyler uzun zamandır yazmama sebebim bu. Focusu çok seviyordum hele ki HB tit siyah olsa bayılıyordum ama bir türlü lahanaları yetiştirip alamadım. Bir miktar lahana anca bu ay tamamlayabildim ve focus bulamadım. Bu golfe de biner binmez bayıldım ve aldım. 1.2 tsi düz vites comfortlayn metalik siyah. Bana tahammül ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim. Aynı paraya 1.0T TrendX var ama araba yok en erken 3 ay diyollaa.. Bir arayış inceleyiş deviri kapandı demekti.)::):) Hayırlı uğurlu olsun keyifle binin kullanın.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 7, 2013 Alemde benim nickim çok muzır olarak x-rayted dir bu plaka da double penetration anlamında çok muzır olmuş :D Yalnız devamında 69 olaydı tam olurdu fakat olmadı. Abooov Cenk Abi bildigin Rocco cikti 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Abooov Cenk Abi bildigin Rocco cikti Bu durumda sen de sütten çıkmış ak kaşık oluyorsun sanırsam... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap