Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Bu durumda sen de sütten çıkmış ak kaşık oluyorsun sanırsam... Bi arkadaş söylemişti ordan biliyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Bi arkadaş söylemişti ordan biliyorum... Neyi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Neyi? Sütten çıkmış ak kaşık olduğumu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Sütten çıkmış ak kaşık olduğumu... :):):))::)):): 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Sütten çıkmış ak kaşık olduğumu... Döngüye düşeceğiz, iyisi mi konuyu değiştireyim... Su altında giden araba bulamadık, yürüyerek halledelim diyen varsa bir baksın: http://www.diveandwalk.com/video 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 (düzenlendi) Güzelmiş, yosundan denizanasına deniz canlıların çoğunluğuna dokunmaktan çekinmesem deneyebilirdim. Şimdilik bu var aklımda: http://www.youtube.com/watch?v=lM8kEHjQz9U Temmuz 8, 2013 Mertcan Çelik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Oradan buradan bakmak yok Bilin bakalım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 ford anglia yaşasın Harry Potter Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 tüh adını da değiştirmiş 6.jpeg yapmış Sağ üstte bir Rover bayrağı var ama modelini bilemiyorum tabiki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 ford anglia yaşasın Harry Potter Hadi kurtardın yine tüh adını da değiştirmiş 6.jpeg yapmış Sağ üstte bir Rover bayrağı var ama modelini bilemiyorum tabiki aslında 1966 demek o 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 ford anglia yaşasın Harry Potter Vaaay.. 3. Kitapta geciyordu sanirim. The Prisoner of Azkaban Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Vaaay.. 3. Kitapta geciyordu sanirim. The Prisoner of Azkaban 2. kitap Sırlar Odası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 2. kitap Sırlar Odası 2De miydi yaw? Ron ile Hogwarts Express'i kaciriyorlardi. Arabayla gidiyorlardi... vay bee..yillar.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Prensip olarak filmlerini izledikten sonra kitaplarını okumuyorum, filmden nefret etmeme sebep veriyor. O değilde geçen bir kız çıktı Mastermind'a bir soru hariç tüm sorulan soruları çatır çatır bildi önünde saygıyla eğildim. Sonra genel kültürde de önünü alamadılar birinci olduydu yanlış hatırlamıyorsam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Prensip olarak filmlerini izledikten sonra kitaplarını okumuyorum, filmden nefret etmeme sebep veriyor. O değilde geçen bir kız çıktı Mastermind'a bir soru hariç tüm sorulan soruları çatır çatır bildi önünde saygıyla eğildim. Sonra genel kültürde de önünü alamadılar birinci olduydu yanlış hatırlamıyorsam. O zaman once kitabi oku hacit.. zira Harry Potter film olarak rezalet.. ama kitap olatak harika.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap