Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 15, 2013 O zaman once kitabi oku hacit.. zira Harry Potter film olarak rezalet.. ama kitap olatak harika.. +1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Hortlatalım konuyu... Paris sokaklarından, ne bu acep? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2013 Hortlatalım konuyu... Paris sokaklarından, ne bu acep? Citroen c1 elektrikli olabilir mi ? Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Bu hangi aracın farıdır? Fotoğrafı kendim çektim, yani araç trafikte görebileceğiniz bilinen bir markanın aracıdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 (düzenlendi) Bu hangi aracın farıdır? Fotoğrafı kendim çektim, yani araç trafikte görebileceğiniz bilinen bir markanın aracıdır. . Kia ceed mi acaba? Ya da Opel Astra? Eylül 9, 2013 Hakan Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Bu hangi aracın farıdır? Fotoğrafı kendim çektim, yani araç trafikte görebileceğiniz bilinen bir markanın aracıdır. Ben de ceed diye düşündüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Ceed değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 @Aydın Baran, Ceed derken prosunu unuttum desem de olmaz mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraç Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Ceed değil. O zaman Opel Astra mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 O zaman Opel Astra mı? astra da değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Zor soruymuş be Aydın, bir araştırayım bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Bu hangi aracın farıdır? Fotoğrafı kendim çektim, yani araç trafikte görebileceğiniz bilinen bir markanın aracıdır. Telefonunuz çok kötü çekiyor. Hiç bir ayrıntı yok. :D :D Bu araba İzmir de görüldüğü üzere, Türkiye'de piyasada olan bir araba diye düşünerek Volvo'dan Jaguara, Kia, Hyundai, Volkswagen'e kadar bakmadığım marka kalmadı ya. İpucu bari verseydin abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Zamanında Topuklu Ayakkabı üreticisi olan bir adamın şimdilerde kurduğu otomobil şirketinden bir modelin far'ı bu. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Hala araştırıyorum, topuklu ayakkabı üreten firmayı bulamadım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Bu hangi aracın farıdır? Fotoğrafı kendim çektim, yani araç trafikte görebileceğiniz bilinen bir markanın aracıdır. yeni Hyundai ELENTRA olabilir mi aceba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap