Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Makyajli insignia diyorum ben. Cunku Opelin merkezi izmirde genelde yeni gelen her araba orda oluyor. Opel Cascada'da olabilir. Aydin abi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Insignia degil. Cascada benim de aklima geldi ama sanki o da degil gibi ya. Ledin ust kisminda ovalimsu bir yapi var. Cascada da duz o bolum. Aci yaniltmiyorsa tabi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Bence orjinal bir far degil bu sonradan takilan Ledli siyah tabanli cakma farlardan bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Valla o zaman 206 bile derim. Gerci ben o sekilde de baktim ama bulamadim benzerini. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Saruhan Özkan Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Kaç saattir sessiz sessiz arıyorum ama yok bulamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Bu hangi aracın farıdır? Fotoğrafı kendim çektim, yani araç trafikte görebileceğiniz bilinen bir markanın aracıdır. Kia picanto Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Kia picanto Cıks değil..Benziyor ama tabi orada ışık varsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 9, 2013 Cıks değil..Benziyor ama tabi orada ışık varsa Yeşille siyah aynı durmuyor önü farklı yeşilde aynı Led diğer tarafa kalıyor bence bu Yeşille siyah aynı durmuyor önü farklı yeşilde aynı Led diğer tarafa kalıyor bence bu Bunada bak Yeşille siyah aynı durmuyor önü farklı yeşilde aynı Led diğer tarafa kalıyor bence bu Bunada bak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Serdar abi çözdu olayi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Beyler cok benzese de bu da degil galiba yahu. O ust kisimdaki ovalimsi yapi yok picantoda. Yahu tamam soyleyin artik sunu:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Aydın abi çok kazık sordu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Yeni IX35 farları. Galaxy S2 telefonum bu kadar çekebildi ama bu farları görmeniz gerek; parlak değil soft ışık veriyor. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Hyundai ve topuklu ayakkabı ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Giderek iddialı hale gelecekler gibi.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Çok şükür, sabah kalkıp, gözlerimi ovuşturarak bilmişler mi diye baktım yahu. :D Hyundai ve Kia nın tasarımlarına çok benziyordu. Ben suv lara da baktım da, makyajsız ix 35 te o bölgede ışık olmadığını hatırladığım için o olacağını düşünmedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap