çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Zaten Hyundai yada peogoet cikmasa sasiracaktim..ben elentra diye tahmin etmiştim ama onun abisi ix35 mis..biraz netten arastirsaymisiz bulurduk herhalde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Yalnız ne sallamışım be jaguar falan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Seat Leon olabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Seat Leon olabilir mi? Enes, iyi misin? :D Henüz aymadın galiba. Git bi yüzünü yıka istersen :D 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Enes Duman Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Enes, iyi misin? :D Henüz aymadın galiba. Git bi yüzünü yıka istersen :D Son sayfayı okumadan işkembeden atmışım. Valla duş alsam anca kendime gelirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Hyundai ve topuklu ayakkabı ? Bu fotoğrafı sağ'a döndür veya kafanı sol'a yatır 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2013 Bu fotoğrafı sağ'a döndür veya kafanı sol'a yatır Abicim ben gerçekten topuklu üreticisi sandım ya :D şuan kopuyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Haydaaa, bu da ne şimdi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 BMW active tourer ilk fotoda açıdan falan herhalde aynı Kia Ceed gibi görünmüş, özellikle ön kısmı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 @Cem Boneval, ne olduğunu bilmiyorum ama ilk fotoda çok garabet görünüyor.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 B serisine rakip diyelim gecelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 çakma c-max gibi olmuş ya da olamamış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Bunun ne oldugunu ben tarif edersem ''en cirkin bmw! '' olarak ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Haydaaa, bu da ne şimdi? Bmw amblemi konulmuş merco Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 17, 2013 (düzenlendi) BMW'nin, 1 GT adıyla piyasaya sunması beklenen komapkt MPV modeli, 2 serisi Active Tourer . BMW'nin ilk önden çekişli modeli olmasıyla öne çıkıyor. Yeni nesil Mini Cooper'da kendisine yer bulan UKL adlı önden çekişli aktarmaya sahip platform üzerinde yükselen yeni 2 serisi Active Tourer, standart olarak 5 koltuklu oturma düzenine sahip olmasına rağmen, 7 koltuklu olarak da tercih edilebilecek.Mercedes'in B serisi ile rekabet edecek 2 serisi Active Tourer'da, BMW'nin yeni geliştirdiği üç silindirli 1.5 litrelik benzinli ve dizel üniteler görev yapacak. TwinPower turbo teknolojisine sahip yeni motorlardan, üç silindirli 1.5 litrelik benzinli ünite, 135 hp güç ve 220 Nm tork üretirken, 3 silindirli 1.5 litrelik dizel motor ise 116 hp güç ve 270 Nm tork üretecek. kaynak: ototeknikveri Aralık 17, 2013 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap