Semih G. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 İlk görünce direk atladım Koenigsegg olabilir diye ama sonra baktım ki logonun alakası yok, o meşhur ailevi kalkanlarını koymamışlar. Eh hal böyle olunca google amcaya bir sorgu yaptık ama o nedir ya? Nasıl bir marka model,siz kimsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Evet NextEV Nio EP9, mesajın içine de görünmez olarak epeyi bilgi atmıştım, ama görünmez el düzenlemiş. Çinli firma, İngiltere atölye üretimi yapıyor. Her tekerlekte 250 kW'lık bir elektrikli motor var, toplamı 1360 PS ediyor. 0-100 km/h 3 saniye altında ve son hızı 310'u aşıyor. Menzil 400 km üstünde ve şarj süresi 45'. İlk 6 model Çinli para babalarına satılmış bile. Ayrıca 7'05''12 ile Nürburgring elektrospor otomobiller rekorunun a sahibi. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 2016 2 saat önce, Cem Boneval yazdı: NextEV Nio EP9 Ennaaa Ben de ilk kez gördüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Konu hortlatma zamanı... Bu ne bu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2018 (düzenlendi) Lada Questa... Nisan 2, 2018 Teoman S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2018 (düzenlendi) 7 saat önce, Teoman S. yazdı: Lada Questa... Bulması zor değil. Sadece tasarımcılar votkayı fazla kaçırınca işlerin nereye varabileceğine dikkat çekmek istedim. Nisan 3, 2018 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 3, 2018 4 saat önce, Cem Boneval yazdı: Sadece tasarımcılar votkayı fazla kaçırınca..... 2. Resimde zaten arabada yazıyor az vokta yoktur...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 Bu ne? A. Range Rover'in Avantgarde modeli B. VW Touareg'den lüks bir SUV yapmış (adını bulamadım) C. Rolls Royse SUV yapmaya niyetlenmiş D. Çind'en yeni bir e-SUV: Geely Accordance E. Lincoln Expedition LTD Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 C Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 E dir o. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 (düzenlendi) C Rolls Royse SUV Mayıs 11, 2018 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 jant göbekleri ve plakalıkta RR yazıyor ama bilemedim şimdi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 2 dakika önce, H. Cenk yazdı: jant göbekleri ve plakalıkta RR yazıyor ama bilemedim şimdi zaten janttaki "R" logosu markayı belli etmeye yetiyor . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 11, 2018 c arka kapıda muhtemel kuvvetle ters açılıyor arka lastiğe doğru çizgiden öyle anladım :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap