Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 benim bildiğim impereza spor arabaydı ama bu aile arabasına dönmüş.. Gerçekten Subaru son zamanlarda giderek medenileşerek aile aracı görüntüsüne büründü. Özellikle ralli dünyasındaki başarılarıyla farklı bir imaj yakalamış olan marka ciddi bir yörünge değişikliği yaşıyor. Nereden nereye... Bu da bilindiğine göre yeni soru... Bu araç size tanıdık geliyor mu? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Gerçekten Subaru son zamanlarda giderek medenileşerek aile aracı görüntüsüne büründü. Özellikle ralli dünyasındaki başarılarıyla farklı bir imaj yakalamış olan marka ciddi bir yörünge değişikliği yaşıyor. Nereden nereye... Bu da bilindiğine göre yeni soru... Bu araç size tanıdık geliyor mu? VW Golf Variant... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Bu da bilindiğine göre yeni soru... Bu araç size tanıdık geliyor mu? Alman ekolünden geldiği çok belli... Ama daha önce hiç görmedim.... VW bence ama ne??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Alman ekolünden geldiği çok belli... Ama daha önce hiç görmedim.... VW bence ama ne??? Cevap hemen üstte.. aynı anda yazmışız.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Cevap hemen üstte.. aynı anda yazmışız.. Alamanya görmüş adamın hali başka oluyor pat diye yapıştırmışın cevabı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Alamanya görmüş adamın hali başka oluyor pat diye yapıştırmışın cevabı Ja, ich möchte zwei köfte Yandaki çizgileri acayip derecede BMW'yi andırıyor ama... @Cem Boneval, Abi soruları gönder gelsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Doğru cevap gecikmedi, Golf'ün sıteyşını... Yakında sinemalarda, şık gerçekten. Peki bu Golf'ün nesi??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 E-Golf değil mi elektrikli olanında.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Peki bu Golf'ün nesi??? Golf R... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 (düzenlendi) Elektrikli Golf idi, 2014'de yolarda olması bekleniyor. Alperen'e Bzzzzzıııt Tamam... Zorlaştıralım, bu??? Ocak 23, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Elektrikli Golf idi, 2014'de yolarda olması bekleniyor. Alperen'e Bzzzzzıııt Tamam... Zorlaştıralım, bu??? Sallıyorum... Qoros GQ3.. doğru mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Sallıyorum... Qoros GQ3.. doğru mu? Haberini okumuştum bunun Çin malı diye falan.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Kahraman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 (düzenlendi) Çakma Reno Megane VW Passat karışımı bişey, Çin işi kesin... Ocak 23, 2013 Tuğra Kahraman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Çakma Reno Megane VW Passat karışımı bişey, Çin işi kesin... Daha çok Latitude'a benzetmişler gibi geldi... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuğra Kahraman Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 ipucu ipucu.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap