Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2013 Alemsiniz yaaaa bilemeyecek ne var bildiğin içecek Redbuuulll ...:):)::) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 24, 2013 (düzenlendi) İlgi kalmamışken cevabı da yazayım: Loeb'ün bu sene ABD'de koşulan dünyanın en prestijli ve en eski tırmanma yarışı Pikes Peak'te kullanacağı Peugeot 208 T16. Yarışda serbest kategori için tasarlanmış bir araç olduğundan mühendisler oldukça özgürce davranmışlar ve Peugeot'nun Lemans prototiplerinden kanatları alıp oturturken ortaya da 3.2 V6 Biturbo motoru yerleştirmişler. Performans 875 PS ve araç ağılrığı da 875 kg, yani her bir beygir hepi topu 1 kg taşıyor. Kısa oranlı şanzıman da kullanılınca araç 1,8 saniyede 100 km/h hıza çıkarken, son hızı olan 240 km/h'ye de 7 (yazı ile : YEDİ) saniyede ulaşıyor. İnanılmaz... Tabii yarışın 2800 m irtifada başlayıp yaklaşık 32 km sonra 4300 m irtifada bittiğini de eklemek lazım, bu yüksekliklerde motor gücünde %20-30 kayıplar da şaşırtıcı değil. Parkur aşağı çizimdeki iki gölün arasından başlayıp tepede bitiyor... Bu arada etkinlik 30 Haziran'da Mayıs 24, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Yeni soru: Bu güzellik ne? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 (düzenlendi) Yeni soru: Bu güzellik ne? BMW coupe 6 serisi olabilir Mayıs 25, 2013 çağlar çetinkaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 (düzenlendi) BMW Pininfarina Gran Lusso coupe Mayıs 25, 2013 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Arka stoplar ya da artık ne denirse o ciddi çirkin bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Arka stoplar ya da artık ne denirse o ciddi çirkin bence. Ben eksozları da çok sevemedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Zevk meselesi... Bu bir taslak, İtalyan eli değmiş hali BMW'nin, ben şık ve asil buldum ve bu kadar güzel bir taslağı niye seri üretime almaz diye merak ettim... BMW Pininfarina Gran Lusso coupe Çok şey bilen adam... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2013 (düzenlendi) Beğendim doğrusu.... Eski büyük ve heybetli Amerikan araçlarını hatırlattı doğrusu..... Mayıs 25, 2013 Bekir B. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Aaa, bu da nereden çıktı şimdi? Çok gereksiz olmuş! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Bir an mini diyesim geldi ancka tüm yeni modelleri görmüştüm. O zaman Fiat'tır diyecekken resmi büyütünce altında adının çıktığını farkettim Mini Countryman tarzı olmuş biraz. Bu Fiat ve VW niye Panda ve Polo'nun yüksek, 4x4 modellerini getirmiyorlar merak ediyorum. Ben 1.4 Multijet 4x4 bir Panda'nın çok eğlenceli olacağını düşünüyorum, tabi devir saati göstergeye eklenirse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Bir an mini diyesim geldi ancka tüm yeni modelleri görmüştüm. O zaman Fiat'tır diyecekken resmi büyütünce altında adının çıktığını farkettim Mini Countryman tarzı olmuş biraz. Bu Fiat ve VW niye Panda ve Polo'nun yüksek, 4x4 modellerini getirmiyorlar merak ediyorum. Ben 1.4 Multijet 4x4 bir Panda'nın çok eğlenceli olacağını düşünüyorum, tabi devir saati göstergeye eklenirse 500L türkiyeye geldi, hatta geçen gün gördüm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 500L türkiyeye geldi, hatta geçen gün gördüm 4x4'ünü Fiat'ın sitesinde bulamadım. A1 Quattro tadında ancak bol patinaj olması için dizelinden bir araba düşünüyorum uzun vadede. Sadece kışları ve şehir içi kullanılacak olsa bile eğlenceli olur diye tahmin ediyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 4x4'ünü Fiat'ın sitesinde bulamadım. A1 Quattro tadında ancak bol patinaj olması için dizelinden bir araba düşünüyorum uzun vadede. Sadece kışları ve şehir içi kullanılacak olsa bile eğlenceli olur diye tahmin ediyorum Resme odaklandım ben 500L 4x4 varmı yokmu onu bile bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 26, 2013 Bunu bilene anahtarımı veririm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap