Ahmet Gürbüz Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2013 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Bize mi diyorsun şimdi bunu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Ben bu tür şeyleri zaten çok sevmem. Arkaya yapıştırılacak üç sticker var benim gözümde 1- Dikkat, arabada çocuk var. (Varsa tabi ) 2- FocusClubTR sticker ı 3- Beşiktaş logosu. Ve hepsi de aracın genel havasını bozacak şekilde büyük olmazdı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S.Velid Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 3- Beşiktaş logosu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Arka cam karartmalı olduğundan içten yapıştırmalı hiçbir sticker, atkı, flama vs kullanamıyorum.. Gerçi karartmalı olmasaydı da herhangi bir şey yapıştıracağımı sanmıyorum. (İstisna, focusclubtr stickerı) Hele ki takım çıkarmaları filan asla yapıştırmam zira fanatizm ile vandalizm arasındaki ince çizgi çoğu zaman aşılıyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Ben arabanın hiçbir yerine siyasi,ideolojik,futbol vs takımı,mesleki vb gibi şeyler yapıştırmam..Çok büyük risktir...Araba direkt hedef olur....Focusclubtr var sadece arka camda....Sadeliği severim ben zaten....Mecburi okul stickerı yada işyeri stickerları bile risk aslında...Bizim ülkemizde gözünün üstünde kaşın var diye adam vuruyorlar.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 mesleki vb gibi şeyler Ben de Ankara Barosu çıkarmasını yapıştırmıyorum. Lüzumsuz geliyor. Nedir yani, avukat olduğunu ilan eder gibi di mi ama? Zaten plakayı AV almışım daha fazlası göze batar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Sadeliği severim ben zaten Şeker kırmızı gibi gösterişli bir renge sahip araba kullanıyorken sadeliği sevmek... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Şeker kırmızı gibi gösterişli bir renge sahip araba kullanıyorken sadeliği sevmek... Sade güzellik ile boyalı güzellik arasındaki fark.Bora abi güzeli sevmiş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Arabaya yapıştırılacak başka bir sticker. (Denk geldi bu konunun üzerne gezinirken ) http://www.hepsiburada.com/liste/automix-baba-yorgun-vantuzlu/productDetails.aspx?productId=otsv1002600011535&categoryId=260625 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Bende bende sadeliği çok severim hatta araç asfattan ayırt edilmesin diye gri aldım :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Bende bende sadeliği çok severim hatta araç asfattan ayırt edilmesin diye gri aldım :) Yok artık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap