Mehmet Demir Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 19, 2013 biraz tuzlu oldu ama 76 tl..bende orjinal ürün kullanma hastalığı vardır.. üzerinde ford logosu ve made in germany yazısıyla geldi, 2 adet paçalık, montaj dübelleri ve montaj broşürü.. gelmesi 10 gün sürdü..bu sabah taktırdım, serviste fotolarıda çektim.. 215(ve kullanırsanız 225) lastiğin atacağı çamur ve taşların kapıya vurmasını engelleyecektir, özellikle kış lastiği kullanıyorsanız..geçen haftaki karlı buzlu günlerde de lastiğin attığı kar ön kapının altında yarıya kadar gelip donmuştu.. artık paçalıktan öte geçemezler.. yandan taşması çok ideal ama altı, aşağı doğru hafif uzun..ideal yumşaklıkta üretilmiş..bir şekilde bir yerlerden inseniz bile kolay kolay kırılmaz.. 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Orjinal gibisi yoktur.Hayırlı Olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Esat Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Hayırlı Olsun Hoş Da Durmuş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Benim de eski aracımdan beri düşündüğüm fakat sonuçlandıramadığım bir istek,önceki aracımdan biliyorum kapı altları sıçrayan çamur,taş vs den dolayı kırmızıdan beyaza dönmeye başlamıştı.Taktırdığınız isabet olmuş darısı benim çamurluğa,hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Fiyat konusunda da çok da pahalı gelmedi bana, sonuçta oldukça faydalı bir ürün ama benim asıl kafama takılan yeri çamurluğa sürten kısmın boyayı çizmesinden korkuyorum ben. Belki böyle bir şey söz konusu bile olmaz ama, arada kalan toz kum taneleri vs titreşimle buraları çizebilir diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Arık Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 güle güle kullanın. çok iyi yapmışsınız. Çok da şe yarıyor. Bazı ülkelerde kanuni zorunlulukmuş. Örneğin endonezya gibi... Bende ebay dan aldım. 4 tanesi 19 $. ancak kasımda verdiğim sipariş elime ocak 16 da gelebildi. artık umudu kesmiştim siparişten ) arka paçalıklarda 1 cm kadar boşluk var. düzeltilebilir delik yerleri ile oynanırsa. orjinali gibi hiçbir şey olamıyor tabi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 (düzenlendi) Fiyat konusunda da çok da pahalı gelmedi bana, sonuçta oldukça faydalı bir ürün ama benim asıl kafama takılan yeri çamurluğa sürten kısmın boyayı çizmesinden korkuyorum ben. Belki böyle bir şey söz konusu bile olmaz ama, arada kalan toz kum taneleri vs titreşimle buraları çizebilir diye düşünüyorum. ürün yumşak ve kaportayı öpüyor.. montajdan önce benim uyarmama gerek kalmadan kaporta ve çamurluk içini spreyle temizlediler.. sonra montajını yaptılar..önceki aracımda orjinal olarak vardı..altını bilemem tabi sökmeden ama görünürde bir zararı olmadı.. asıl zararı olsa şu suv türü, ford ranger veya tugain türü araçların etrafındaki koruyucu siyah plastikler zararlı olur, çünkü onlar daha sert malzeme, inşallah bir şey olmaz.. diğer yorumlar içinde teşekkürler herkese.. kaportanıza taş değmesin temennisiyle, iyi sürüşler Ocak 19, 2013 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Benimde aklima girdiniz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2013 ürün yumşak ve kaportayı öpüyor.. montajdan önce benim uyarmama gerek kalmadan kaporta ve çamurluk içini spreyle temizlediler.. sonra montajını yaptılar..önceki aracımda orjinal olarak vardı..altını bilemem tabi sökmeden ama görünürde bir zararı olmadı.. asıl zararı olsa şu suv türü, ford ranger veya tugain türü araçların etrafındaki koruyucu siyah plastikler zararlı olur, çünkü onlar daha sert malzeme, inşallah bir şey olmaz.. diğer yorumlar içinde teşekkürler herkese.. kaportanıza taş değmesin temennisiyle, iyi sürüşler O zaman güle güle kullanın, servisten mi temin ettiniz. Ve ön iki tarafa mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 O zaman güle güle kullanın, servisten mi temin ettiniz. Ve ön iki tarafa mı? servisten.. (tuzlu dememin sebebi o zaten dışardan bulunsa belki 20-30 tl dir) ve sadece önlere..arka tamponumuzun altı boyasız ya, gerek duymadım.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Çokda iyi gözüküyor Hayırlı olsun.......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çetin kılıç Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2013 Hayırlı olsun çok iyi olmuş benim de uzun zamandır yapmak istediğim bir uygulama ben uygun ve güzel görünümlü bulabilirsem ön ve arka tarafa taktırmayı düşünüyorum hb araçlarda bence mutlaka olması gereken bir parça arka taraf tavana kadar çamur oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Arkalara da lazım..Sedanlar için de lazım...Bunları 4 tane olarak ve orjinal olarak nerden alırız ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Arkalara da lazım..Sedanlar için de lazım...Bunları 4 tane olarak ve orjinal olarak nerden alırız ki? Paçacıdan 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2013 Paçacıdan He damardan şırdan olsun hemi de,bol bol sarımsaklı....Ohhh misssss....Arabanın paçaları da çok lezzetli olur zaten...))) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap