ismail durmaz Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 16, 2013 çok güzel durmuş parça numarasını verebilirseniz sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 2, 2014 (düzenlendi) Abi çok uzun zamandır arabama almak istediğim şey paçalık.Hatta keşke zorunlu olsa dediğim bir parça açıkcası her arabada.Ben şu ürünü almayı düşünüyorum fiyat olarak gayet iyi.Acaba Beyaz boya yaptırıp boyasak mı ne dersiniz. http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Focus-3-4dr-Soft-plastic-Mud-Flaps-Splash-Guard/1743583739.html Abi çok uzun zamandır arabama almak istediğim şey paçalık.Hatta keşke zorunlu olsa dediğim bir parça açıkcası her arabada.Ben şu ürünü almayı düşünüyorum fiyat olarak gayet iyi.Acaba Beyaz boya yaptırıp boyasak mı ne dersiniz. http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Focus-3-4dr-Soft-plastic-Mud-Flaps-Splash-Guard/1743583739.html Bir de bunu buldum daha kibar duruyor gibi. http://www.aliexpress.com/item/High-Quality-Ford-Focus-sedan-hatchback-Mud-Flaps-Guard-Mudguard-Fenders-Splash-Flaps-4pcs-lot/1590943880.html Nisan 2, 2014 Doğan Kurban tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sercan Birlik Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 nereden temin edilebilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 5, 2014 Ben çinden sipariş verdim. Mavi focus yazılı olanı. Yazısı çok sırıtırsa siler siyah kullanırım. Keşke her arabada zorunlu olsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Merhaba iyi günler bende aracıma paçalık arıyorum ama bir türlü istediğim fiyatta bulamadım Antalya Otokoç a sordum önlere 135 Tl fiyat çıkardılar uygun fiyata orjinal bulabilir miyim yarıdımcı olursanız sevinirim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Ben çinden sipariş verdim. Mavi focus yazılı olanı. Yazısı çok sırıtırsa siler siyah kullanırım. Keşke her arabada zorunlu olsa Sebep? Niye zorunlu olsunki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Merhaba iyi günler bende aracıma paçalık arıyorum ama bir türlü istediğim fiyatta bulamadım Antalya Otokoç a sordum önlere 135 Tl fiyat çıkardılar uygun fiyata orjinal bulabilir miyim yarıdımcı olursanız sevinirim. montaj dahil fiyattır.. parça indirimi kampanya olduğu bir zaman alın.. 75 e almıştım 2 sene önce.. alman malı.. kendiniz montaj edin, ben servise ettirmeme rağmen dübellerden biri çıktı, çünkü takarken usta bunda ne var edalarında montaj kılavuzunu yırttı attı, monte etti, 3 çeşit ebat var, büyük deliğe küçüğünü takmış, pırtıp çıktı kaldırıma sürtünce, az yüksekten inerken. sonra sanayiden büyük dübel aldım yeniden taktım, hala sorun yok.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Montajını çamurluğu delerek mi yapilıyor yoksa davlunbaza mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Sebep? Niye zorunlu olsunki? Yağmurda arkadaki araca su çamur sıçratmak bana göre değil. Onun çamurunu çekmek zorunda değilem bea. Hemde arabamın yanları kirlenmiyor Montajını çamurluğu delerek mi yapilıyor yoksa davlunbaza mı ? Her birinde 2-3 adet geçmeli plastik yada vida var. Olan deliklere takılıyor. Extra bir delik açılmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Aracınız da nasıl durduğunu merak ediyorum yandan varsa fotoğraf bizimle paylaşabilir misiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Aracınız da nasıl durduğunu merak ediyorum yandan varsa fotoğraf bizimle paylaşabilir misiniz ? Fotolarını bulursam atıyım.Yeni format attımda laptopa. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kadir Mermer Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Peki teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Fotolarını bulursam atıyım.Yeni format attımda laptopa. Format demişken[emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 19, 2015 Format demişken[emoji1] Atarıs abi ben hazırımYarın bırak bir ara atıyım. Öğlen kahve içermen teslim ediyim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Atarıs abi ben hazırım Yarın bırak bir ara atıyım. Öğlen kahve içermen teslim ediyim Doğanım şimdi orda sıkıntı olmasın, bir ara hallederiz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap