Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Doğanım şimdi orda sıkıntı olmasın, bir ara hallederiz... Sıkıntı yok aklını alırım laf edenin Abim. Rahat ol 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2015 Sıkıntı yok aklını alırım laf edenin Abim. Rahat ol Ömrüne bereket yaw sabaha sabah sesli güldüm [emoji1][emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 @Mehmet Demir abi sana zahmet elinde varsa fotoları yenileyebilir miyiz? ve üstünde Focus yazıyor muydu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 8 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: @Mehmet Demir abi sana zahmet elinde varsa fotoları yenileyebilir miyiz? ve üstünde Focus yazıyor muydu? Napçaaaaaaaaannnnn.... --0 dakika sonra eklendi-- Yazıyordu. --0 dakika sonra eklendi-- Ben biliyom. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 1 dakika önce, Teoman Saraç yazdı: Napçaaaaaaaaannnnn.... --0 dakika sonra eklendi-- Yazıyordu. --0 dakika sonra eklendi-- Ben biliyom. Aklımda var çünkü, emin olayım önce dedim Eeee Çin'de dolanmaya gerek yokmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 16 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Aklımda var çünkü, emin olayım önce dedim Eeee Çin'de dolanmaya gerek yokmuş Ama durum tamamen DUYGUSAL. Mehmet abinin aldığı paraya kaç tane alırdım biliyon mu sen.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Alamadın ama... Şu cimrilikleri evin beyaz eşyasında da yapıyon mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Alamadın ama... Şu cimrilikleri evin beyaz eşyasında da yapıyon mu [emoji3] Benim konuda var paçalık [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] apaçi takılırken takmıştım yaaaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 7, 2016 8 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Alamadın ama... Şu cimrilikleri evin beyaz eşyasında da yapıyon mu Yok yapmıyom valla... Ama napayım işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 2016 (düzenlendi) 21 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: @Mehmet Demir abi sana zahmet elinde varsa fotoları yenileyebilir miyiz? ve üstünde Focus yazıyor muydu? focus u bilmiyorum ama ford logosu vardı diye hatırlıyorum ve kesin made in germany yazıyordu..bir daha bakarım.. fotolarıda arayım var mı ama çekmek daha kolay olacaktır ilk mesaja yazmışım ford logosu vardı diye Ekim 8, 2016 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 (düzenlendi) @Yakup Çağatay resimleri ilk mesaja ekleyebilirsin. Karanlıksa yeniden çekeyim. Bugün gölgede cila günüydü. Ekim 20, 2016 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 41 dakika önce, Mehmet Demir yazdı: @Yakup Çağatay resimleri ilk mesaja ekleyebilirsin. Karanlıksa yeniden çekeyim. Bugün gölgede cila günüydü. @Mehmet Demir bey bu paçalıklar hafif yükseltili yerlerden geçerken çarpıyor mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2016 (düzenlendi) @Osman Türkol aynen.. yazılarımda eleştirmiştim çok uzun diye.. yükselti derken en çok hafif yüksek yerden birden aşağı inince, mesela 10 cm lik kaldırımdan diyelim, sürtüyor..ama yön itibari ile kurtarıyor..geri geri çıkarken değdirirseniz daha riskli.. 3.5 yılda bir kere 1 dübeli çıktı o da montaj hatası.. insanlara akıl verince sen bilirsin oluyor, poşeti açtı usta, şöyle bir baktı yırttı attı..halbuki hangi dübelin nereye takılacağı yazıyordu..3 boy dübel var..o büyük deliğe küçük dübeli takmış.. çıktığını görünce gittim bir geniş dübel aldım kendim taktım.. bir daha olmadı.. ama çok iyi koruyor..kapılarda hiç taş izi yok..kış lastiği malum çok atar..yine kar, çamur altta birikmiyor.. Ekim 20, 2016 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Arda P. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2017 Hb araçlarda bilindiği gibi çamur tamamen arka camı batırıyor.Bunun için arkaya uygulayabilir miyiz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 19, 2017 21 dakika önce, Arda P. yazdı: Hb araçlarda bilindiği gibi çamur tamamen arka camı batırıyor.Bunun için arkaya uygulayabilir miyiz? HB için de ayrı ürün var arkada kullanmak için. İngilizler için katalogda mevcut. Türkiye için yok ama Mehmet abi gibi servise ileterek alınabilir belki. Ön 1 722 673 Arka 1 798 977 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap