Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar forumu inceledim öncelikle yardımcı olan bilgilerini bizlerle paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Bende 2005 1.6 TDCİ Focus Ghia var yol bilgisayarı konusunda yardımınıza ihtiyacım var
1.Motorin aldıktan sonra yapılabilecek km için 657 yazıyordu 50 km gittim hala aynısı yazıyor belli bir yoldan sonramı değişecek?
2.Anlık yakıt tüketimi 99.9/km yazıyor ve sürekli aynı yazı hiç değimiyor
3.Aracın arkasında 4 tane park sensörü var ama geri virese takınca ses gelmiyor yani çalışmıyor acaba orjinalinde olmayıp sonradanmı takılmış monitöremi ihtiyaç var?
4.Arabayı aldığımda 110 000 km idi triger bakımının yapılıp yapılmadığını anlayamadık ilk kullanıcısına da ulaşamıyoruz sizce ne yapmalıyım kitapçıkta 120 000 km yazıyor değişim için
5.Yol bilgisayarı için versiyon yükseltme gibi bir durum söz konusumu?
10 yıllık focus hayranı 1 haftalık bir kullanıcı için sorularımı maruz görün yardımlarınız için teşekkürler
Soru
Ozden Erden
Arkadaşlar forumu inceledim öncelikle yardımcı olan bilgilerini bizlerle paylaşan bütün arkadaşlara teşekkür ederim.Bende 2005 1.6 TDCİ Focus Ghia var yol bilgisayarı konusunda yardımınıza ihtiyacım var
1.Motorin aldıktan sonra yapılabilecek km için 657 yazıyordu 50 km gittim hala aynısı yazıyor belli bir yoldan sonramı değişecek?
2.Anlık yakıt tüketimi 99.9/km yazıyor ve sürekli aynı yazı hiç değimiyor
3.Aracın arkasında 4 tane park sensörü var ama geri virese takınca ses gelmiyor yani çalışmıyor acaba orjinalinde olmayıp sonradanmı takılmış monitöremi ihtiyaç var?
4.Arabayı aldığımda 110 000 km idi triger bakımının yapılıp yapılmadığını anlayamadık ilk kullanıcısına da ulaşamıyoruz sizce ne yapmalıyım kitapçıkta 120 000 km yazıyor değişim için
5.Yol bilgisayarı için versiyon yükseltme gibi bir durum söz konusumu?
10 yıllık focus hayranı 1 haftalık bir kullanıcı için sorularımı maruz görün yardımlarınız için teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
12
12
5
2
Popular Days
Haz 26
11
Haz 23
8
Haz 5
8
Haz 12
5
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 12 posts
erhanbiyik 12 posts
Ogün Özemre 5 posts
Ozden Erden 2 posts
Popular Days
Haz 26 2011
11 posts
Haz 23 2011
8 posts
Haz 5 2011
8 posts
Haz 12 2011
5 posts
Popular Posts
Yakup Ç. A.
Rica ederiz.
Ogün Özemre
Rica ederiz. Aramıza hoşgeldiniz tanışma bölümünde konunuzu bekliyoruz Dizel araçta en önemli şey filtrelerdir. Temiz tutun 7500 km de 1 hava/yakıt/yağ filtrenizi ve motor yağınızı değiştirin.
erhanbiyik
arkadaşlar focus 2,5 larda çocuk kapı kliti yokmu. acaba solda cam otomatiklerin yanında klit var o sadece camları kitliyor.
Bu soruda 36 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap