F.Emre Oluşturma zamanı: Ocak 21, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 21, 2013 Merhaba arkadaşlar; BMW lerinde arka camın üzerindeki köpekbalığı sırtına benzer eklentiyi focusa eklememiz mümkün mü? benim aracıma uygun nereden bulabilirim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Lütfen başlıklar konu içeriğini içersin. Düzenleniyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 köpek balığı anten demek istediniz herhalde.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Aksesuarcılarda mevcut. aracınız sedan değilse yaptırmayın yakışmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F.Emre Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Aracım siyah sedan ghia. Serviste yardımcı olurlar mı ? Renk falan uyumlu olur mu ? Hiç arabasına bundan yaptıran var mı resim paylaşabilir misiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Aradığınız şey anten ise, yüzgeç tipi olarak soruşturacaksınız ilgili başlık Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F.Emre Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Aradığınız şey anten ise, yüzgeç tipi olarak soruşturacaksınız ilgili başlık Sayın Çağatay; serviste bizde yaparız falan dediler pahalıya gelir mi ? Bana yardımcı olur musunuz? Siz bu işlerde bilgi sahibisiniz anladığım kadarıyla... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Sayın Çağatay; serviste bizde yaparız falan dediler pahalıya gelir mi ? Bana yardımcı olur musunuz? Siz bu işlerde bilgi sahibisiniz anladığım kadarıyla... Süs anten takılacaksa 5-10 tl arası olur. Anten özellikli aparat olacaksa daha pahalı olur.Fiyatını bilmiyorum. Ayrıca servislik parça değil bunlar siz bile yaparsınız uygun ürünü alırsanız..Yukardaki başlıkda linkler olması gerekiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F.Emre Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Süs anten takılacaksa 5-10 tl arası olur. Anten özellikli aparat olacaksa daha pahalı olur.Fiyatını bilmiyorum. Ayrıca servislik parça değil bunlar siz bile yaparsınız uygun ürünü alırsanız..Yukardaki başlıkda linkler olması gerekiyor. Ben yapamam asla. Yardıma ihtiyacım var. Ayrıca özellik olması lazım çünkü bunu takınca öndeki anteni iptal etmemiz gerekecek yoksa güzel durmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Ben yapamam asla. Yardıma ihtiyacım var. Ayrıca özellik olması lazım çünkü bunu takınca öndeki anteni iptal etmemiz gerekecek yoksa güzel durmaz. İptal olaylarını bilmiyorum , yapı gereği taklit donanımlarla ilgilenmiyorum bilgim yok maalesef.. Servis yaparım dediyse yaptırın bari bizde görelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F.Emre Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 İptal olaylarını bilmiyorum , yapı gereği taklit donanımlarla ilgilenmiyorum bilgim yok maalesef.. Servis yaparım dediyse yaptırın bari bizde görelim Ben sedan focusa cok yakısıcağını dusunuyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Satıcakmışsın zaten; uğraştığına değmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2013 Bizim burdaki Tekzen'de var 5 lira. Tekzen açıldığından beri çoğu kuş serisinin tavanında görür oldum Bence yaptırmayın Focusun zaten kendince bi imajı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
F.Emre Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2013 Bizim burdaki Tekzen'de var 5 lira. Tekzen açıldığından beri çoğu kuş serisinin tavanında görür oldum Bence yaptırmayın Focusun zaten kendince bi imajı var. Kesinlikle. İmajını bozmamak lazım. Vazgeçtim. Orjinal kalsın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap