emir hacımustafaoğlu Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 23, 2013 Cumartesi günü aracıma çok kızdım çünkü talihsiz bir kaza yapmama sebep oldu haliylen basit gibi görünen kazada aracımdan aşağı indiğimde kaldırımdaki çelik dubalar aracımın altına baya bir zarar verdi direksyon pompası ve fren diskim parçalandı şimdi hazır değişmişken seramik alaşımlı fren diski takmayı düşünüyorum çünkü agresif kullanımda focusun fren sistemi diğer araçlara nazaran iyi olmasına rağmen bana yetmediği zamanlara rastlıyorum çok ısınıyor ve tutmamaya başlıyor.. buna uygun fren sistemi satan türkiyede pek bir yer yok fakat uygun fiyatları değerlendirmeye çalışacağım.. tavsiyelerinizi bekliyorum (sadece disk değiştirip balatayı rendelemiyeceğim performans diskine uygun balatada takmak zorundayım).. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Geçmiş olsun, yormasan o kadar frenleri diyorum... http://www.european-parts.net/catalog/index.php/cPath/58_82 Birinci sayfanın sonu ikinci sayfanın başı... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 sağolun abiler cem abi haklısın ama cidden güvensizlik oluşuyor. sürüş yapım gereği çok tereddütte kalıyorum abi yani normal kullanırken bile diken üstünde gitmek istemiyorum ayrıca görsel olarakta tatmin etmesi başka bir etken benim için paylaşımın için teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2013 Geçmiş olsun Emirim. Uslu dur uslu Oktaykan kardeşlere bir uğra . Maliyeti biraz yüselt ucuza performans olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 24, 2013 Geçmiş olsun Emirim. Uslu dur uslu Oktaykan kardeşlere bir uğra . Maliyeti biraz yüselt ucuza performans olmaz. sağolasın kardeşim araç teknik serviste parçayı alıp oraya götürmem lazım eğer parakende bir yerse pm den göndersene iletişim bilgisini bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap