Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Focus 3 Smart Paket Renkli Ekran Hatası

Yalçın Oruç

Soru

Arkadaşlar daha önce aracı teslim alırken bunu yazmıştım ama bu gün ford servisinde bu resimleri çekip forda sormak istediler. aracımı kasım ayının sonunda teslim aldım smart paketli ama yol bilgisayarı ekranı renksiz ve küçük o tarihlerde aracını teslim almış arkadaşlar yada benim aracımla aynı özelliklere sahip olupta küçük ekrana sahip olan arkadaşlar varmı. acaba aracım  hatalı mı geldi ne yapmam lazım yardımcı olursanız sevinirim.

post-3024-0-65855900-1358942471_thumb.jp

post-3024-0-19408300-1358942479_thumb.jp

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

• 0

Maaliyeti satış fiyatlarına bakarsak oldukça fazla.. 6 katı kadar :)

Mübala ediyorsun :)

Otosanın göstergeyi değiştireceğini sanmam hasbel kader değiştirdi diyelim başkaları bu olayı emsal gösterir ve otosanın başı ağrır.

Çok pis emsal gösteririm :)

murat bey aradığım cevabı vermişsiniz teşekkür ederim. aynı dönem aynı donanıma sahip aracın ekranı aynı imiş. ben araç tırdan indiğinde yanına gittim ve ilk olarak aracın ekranını farkettim yanlış gelmiş bu araç dedim ve bana yanlışlık yoktur bundan sonra gelecek araçlar bu şekilde olacaktır yeni focusun da yeni focusu bu dediler :D. hatta o akşam buradan yazmıştım haberiniz varmı diye sağolsun arkadaşlar ilgilenmişti. bu renkli ekranı nereden bulabilirim diye bakınırken forda gittim onlar kendileri biz bunun bi resmini çekelimde forda soralım dediler o yüzden bu kadar tantana oldu :D sonuca göre yine sizlere bilgilendirme yaparım arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim kalın sağlıcakla.....

Hatırlıyorum ben de iletinizi. Bir gelişme olursa haberim olsun. Emsal göstereceğim ya :) Ben ne istesem otosan hemencecik, kırmadan yapıyor :muha:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

değişim olmazsa ben bunu nasıl değiştirebilirim nereden temin edilir bu ekran. ford yedek parça yardımcı olcak ama sitede gördüm 500 tl gibi bi fiyata hallolduğundan bahsedilmiş ford onun 5 katı fiyatı verir galiba :D

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0
değişim olmazsa ben bunu nasıl değiştirebilirim nereden temin edilir bu ekran. ford yedek parça yardımcı olcak ama sitede gördüm 500 tl gibi bi fiyata hallolduğundan bahsedilmiş ford onun 5 katı fiyatı verir galiba :D
Sitemizde oldukça fazla bilgi mevcut aslında. Modifiye ve genel bilgi başlıklarında.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.