Ogün Özemre Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2011 http://soundcloud.com/eminyildirim/dj-emin-yildirim-oldies-set uzunluk 23:44 -Tracklist- 1- The Original - I Luv U Baby 2- Ace Of Base - All That She Wants 3- The Ones - Flawless 4- Gala - Freed From Desire 5- Stevie V - Dirty Cash Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 http://soundcloud.com/eminyildirim/dj-eminyildirim-special-set-muzikkafe DJ Emin YILDIRIM Special Set For muzikkafe Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Emin yıldırımın setleri içerisinden favori setim 7. dk dan itibaren coş coş http://soundcloud.com/eminyildirim/eminyildirim_set_2010 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Sağolun arkadaşlar 90 lı yıllara gitmiş kadan oldum.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Cahilliğimi maruz görün bu ne oluyor şimdi. Toplu müzikmi ekleniyor böyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Bunlar set oluyor abicim Farklı farklı parçaları birbirlerinin üzerine mixleyip tek parça haline getiriyorsun kesintisiz nonstop müzik oluyor Bunlar kısa 5-6 saatlik hard trance setler var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Bunlar set oluyor abicim Farklı farklı parçaları birbirlerinin üzerine mixleyip tek parça haline getiriyorsun kesintisiz nonstop müzik oluyor Bunlar kısa 5-6 saatlik hard trance setler var Bunlar iyiki kısaymış Teşekkür ederim Ogün bilgi için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 çok güzellermiş artık benim müzik videosu pabucu dama atılmış oldu...yeni köşende seninkilerle idare ederiz...hatta kaldırılsın müzik köşeşi böledaha ii teşekkürler.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 neden pabucu dama atılsın abicim Senin paylaşımların olmazsa olmaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 not:zaten bunu duymak istemiştim........kötüyüm ben kötüyüm........elbette olmaz..tarzımız farklı çünkü..........seni seviyom ki.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Elbette abicim, seninki vazgeçilmez bir klasik artık bizim için. Yazmadığıma bakma firesiz dinlemeye çalışıyorum paylaştıklarını. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Elbette abicim, seninki vazgeçilmez bir klasik artık bizim için. Yazmadığıma bakma firesiz dinlemeye çalışıyorum paylaştıklarını. bunu duymak güzel dinleyip dinlemediğiniz kontrol içindi zaten..teşekkürler yusufcum hemen senin için bir tarz parça videosu koyayım...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 not:zaten bunu duymak istemiştim........kötüyüm ben kötüyüm........elbette olmaz..tarzımız farklı çünkü..........seni seviyom ki.... Bende seni seviyorum abicim Elbette abicim, seninki vazgeçilmez bir klasik artık bizim için. Yazmadığıma bakma firesiz dinlemeye çalışıyorum paylaştıklarını. Dün gece bende full madmax konusundaydım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Mad abimizden sonra gençlerin de konuyla ilgili olduklarını görmek güzel. Parçalar güzel ve sevdiğim tiz & bas frekanslarıyla süslenmiş, masaüstü hoparlörlerimin gümbürdek olduklarını iyice anlamış oldum Sound Cloud demek, adı da güzelmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap