Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 http://www.dailymotion.com/video/xv8do_queen-the-show-must-go-on_music Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Reklamı aradım bulamadım bi türlü Nette arayan pek çok kişi var reklamı ama sonuç yok ne reklamı bu focus mu ? Eski sitede var hepsi :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Boss eski bir ford reklamı vardı.. İçinde fordun hemen hemen tüm modelleri vardı explorer mustang falan.. arka planındada Tolga abinin paylaştığı Queen parçası vardı.. Nette baktım hiçbir yerde yok ve arayan çok kişi var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Boss eski bir ford reklamı vardı.. İçinde fordun hemen hemen tüm modelleri vardı explorer mustang falan.. arka planındada Tolga abinin paylaştığı Queen parçası vardı.. Nette baktım hiçbir yerde yok ve arayan çok kişi var Onu bilmiyorum evet. Sorry Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Çocukluğumuzun reklamlarından boss hatırlamıyormusun hiç o reklamı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Çocukluğumuzun reklamlarından boss hatırlamıyormusun hiç o reklamı Focus'dan önce araba önemli değildi benim için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Focusmu seni otomobil tutkunu yaptı boss Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Focusmu seni otomobil tutkunu yaptı boss 99 yılında kalite ile başladı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Otomobil aşktır aşk ise hayat Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Bir zamanlar pek dinlerdim özellikle psikopata bağladığımda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 ben 13-14 yaşlarındayken NTV de olips motorsports programı vardı Her cumartesi saat 10 da kaçırmadan izlerdim Türkiye pist şampiyonası yarışlarını gösterirken arkasında bu müziği fon olarak kullanırdı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Eskiden herşey daha güzeldi abim ya.. Zaman geçtikçe herşey kötüye gidiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Doğru denilebilir ama bizim güzel diye andığımız günlerde yetişkin olanlar da daha eskileri anıyorlar, yani hemen herkeste vardır geçmişe özlem. Ha gerçekten bazı insanı duygular, güzellikler, saf duygular git gide yozlaşıyor orası ayrı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 İnsani duygular için diyorum zaten abicim 24 yaşımı yaşadığım bu yıl keşke 2011 yerine 1971 olsa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap