Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Kader işte; babamı kaybetmeden önceki son 2-3 yılda çok daha iyi anlaşır olmuştuk; kasıtlı serseriliklerim dışında sosyal ortamlardaki tavırlarım, sevgimi -saklama ihtiyacı duymadan- kendisine belli etmem hatta hatta dozunu aşmadan (!) yaptığım şakalar yüzünden anlık olarak çocuk gibi şenlenir, anneme (arkamdan) beni öven sözler söylerdi. Hastalığı ağırlaşıp annemle helalleştiği gün benden de çok razı olduğunu söylemiş ve dua etmiş, bir baba ve oğul için dünyadaki en güzel dialoglardan biri olsa gerek.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 evet allah mekanını cennet eylesin...söylediğin gibi o yakışıklı adamın oğlu... yaşlanırken bazen kendimi o ve onun yaptığı şeyleri yapar söyler ve düşünürken buluyorum bende ...gariip... böyle güzel bir veda yaşamak herkese nasip olmaz şanslı insanlardan birisin bence...akşam bende çınar ağacı filmini izledim içim buruk oldu...annelerimize önsözüyle başladı...tek başına kalan bir annenin 4 cocuguyla olan ilşkisiydi günümüz kent insanının yaşam güçlükleriyle boğusup değerlerini yitirmesi ve yen kuşak neslin atalarına olan acımasız ilgisiz tutumlarına ilişkin....... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Neyse, güzel birşey görüp de göz ve gönlü açmanın tam vaktidir.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 bekarken çok dinlerdim, bu albümlerin tamamı vardı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Eski favorilere devam.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Bu gece aklıma geleni buluyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Bu parçayı zamanın 25+1 Cd li bir Pioneer modelinde denmiştik, baslarla birlikte cihazın hoparlörlerindeki fiyat etiketi fırlayıp gitmişti o günden sonra yemeyip içmeyip o modeli almaya çalışmıştık arkadaşımla, hey gidi günler http://www.youtube.com/watch?v=j9bu7W8jJto&feature=related Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Takıntıydı resmen takıntı!! http://www.youtube.com/watch?v=4vq-tLWu8I0 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 19, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 bu şarkıyı dinlemeyeni sevmiyorum..........cocuklugumuzun vazgeçilmezi......şimdiki yeniyetmelerde görsünler kaç sene önce ne müzikler yapılıyormuşş...dimi tolgacımmm... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 ve günümüz..........REAMON Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Emeğe ve geçmişe saygılarımla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 saygılar bizden........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 21, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap