Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Valla bende "keşke insanların dürüst oldukları zamanlarda kendi paramı kazansaymışım" diyorum; ticaret çok zorlaştı açık hesap çalıştığım 10 kişiden 7-8 inden parayı geri almak çok zor, para hırsının getirdiği yüksek rekabet de kar oranlarını çok düşürdü. Eğitim, ırk vb pek ayrımı olmadan insanlarda bir ahlak çöküşü var maalesef ve beni çalışmaktan aşırı derecede soğutuyor bu gerçekler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 17, 2011 Ticaret ve güven çok zor abicim bu zamanda .. Kime güveneceksin ? bir elin parmaklarını geçmiyor güvenilecek insan sayısı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 büyüdük ve hepimiz kirlendik...... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Bana guvenebilirsiniz. Sıkıntı yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 sen daha küçüksün ........olumolumsun ne güzel bu sabah olumun öpücükleriyle uyandım.......cok mutluydum ta ki.............cüzdanıma bakıncaya kadar...olsundu değerdi........ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 sen daha küçüksün ........olumolumsun ne güzel bu sabah olumun öpücükleriyle uyandım.......cok mutluydum ta ki.............cüzdanıma bakıncaya kadar...olsundu değerdi........ Ahahaha.. Bende uzun zaman sonra ailemi göreceğim Bugun. Gerçi hedaye alamadık daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 pis herif almadan gitme bubana .....sakın sakın..çöp al...bişi al... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=r38flbnJs1I Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 pis herif almadan gitme bubana .....sakın sakın..çöp al...bişi al... Transkript daha fazla mutlu eder Bugun dediğin yerlerden tshrt bakarım. Kilo almış diye dediler de. Artık ne bulduysak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 bak bak..sakın gitme....akşam oglanın bir arkadası da aradı...ona dadedim aksaraya gidicekmiş lütfen yapın......bubalarınıza bir tane üzüm verin....hediyesiz bırakmayın lennnnnn adamları....5 dakika adam olun efendi olun leeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn...........delirtmeyin adamı....ananıza alıyonuz bize bişi yok...en azından ona karşı havamız olsun..git dandirik bişi al...ama alllllllllllllll....bubalar...özel insanlardır.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=R5JOktwHl4g Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 İnnaya saralımmı bu gece http://soundcloud.com/destek/inna-10-minutes Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 http://soundcloud.com/sousou-loves-music/inna-10-minutes Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 bak bak..sakın gitme....akşam oglanın bir arkadası da aradı...ona dadedim aksaraya gidicekmiş lütfen yapın......bubalarınıza bir tane üzüm verin....hediyesiz bırakmayın lennnnnn adamları....5 dakika adam olun efendi olun leeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn...........delirtmeyin adamı....ananıza alıyonuz bize bişi yok...en azından ona karşı havamız olsun..git dandirik bişi al...ama alllllllllllllll....bubalar...özel insanlardır.... Ben şuan için bugünü nötrleşmiş vaziyette geçiriyorum. Oğlan hediye alacak yaşta değil, annesinin alıp da oğlanın eline tutturduğu hediyelere de "aghh canııım" diye tepki vermem, bubam yok hediye veremem. Öyle işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 18, 2011 anneye varlıgını hatırlartıp bubanın emeginin sonucunu göstermek en büyük hediyedir sanırım...böyle bir evladın varolmasını görmek yeterlidir...şimdiki gencleriydi zaten sözüm... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap