Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Sanırım sizinle ilk defa aynı görüşteyim Ben Madonna'yla büyüdüm.Bir zamanlar ne güzel kadındı (Şimdi daha da güzel ama ) Her yıl albüm yapardı neredeyse.Şimdi albüm yapacak diye dört gözle bekliyoruz bak sevdim bu adamı şimdi.........yeni bir genç daha kazandık........madonna da efsanedir canım....hala unutulmayan şarkı ve klipleri ile sound tarzınla oynayan bir kadındır o ....sende bişiler koyda bakalım senin neleri sevdiğini bilelim genç adam......... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 koyayım ama telefondan giriyorum şu an.Bilgisayardan girdiğimde koyayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 koyayım ama telefondan giriyorum şu an.Bilgisayardan girdiğimde koyayım koyda nasıl koyarsan koy be arkadaşım.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 size amca diyebilir miyim ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 de uğurcan de........amca de...abi de...ne dersende koy bakalım ortaya karışık yanar döner...bende sana olum diyebilirmiyim pekim.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2011 de abicim de nası koyayım şimdi ben sürekli telefondan giriyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 DJ Emin YILDIRIM Set 2011 Vol.14 [Haziran] @Number1FM http://soundcloud.com/eminyildirim/dj-emin-yildirim-set-haziran Limit dolmadan indirin derim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 güzelmiş dinliyom vala..........sagol .... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Keyifli dinlemeler abicim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 23, 2011 schillersiz olmaz aga..... http://soundcloud.com/sorror1031/schiller-dream-of-you Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Sensation Of Trance Anca dinleyebildim ama çok beğendim keşke indirilebileymiş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 26, 2011 0:57 den sonraki giriş çok güzel; "dımbıdı dımbıdı dımbıdı dımmm" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2011 çok güzel bir set abicim gerçekten 55 dk transa geçiriyor adamı tabi vodka-enerjide olmalı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 27, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2011 DJ Emin YILDIRIM Set 2011 Vol.15 (Temmuz) http://soundcloud.com/eminyildirim/dj-emin-yildirim-temmuz-set Track List Don Omar feat. Lucenzo - Danza Kuduro Lady Gaga - The Edge Of Glory David Guetta & Afrojack feat. Carmen - Pandemonium Alexandra Stan - Get back(ASAP) Liviu Hodor feat. Mona - Sweet Love DJ Nejtrino & Nikita Malinin - Philippine Girl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap