ismail durmaz Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2013 Ön far ampüllerini osram night breakerla değiştirmek istiyorum 1. ön far ampülleri H7 mi 2.beyaz renkli ampüller ön plastikte sararma yapıyormuş sizce nasıl olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Kısalar H7, Uzunlar H1 Detay için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 osram night breaker Ben bu farları kullandım. Çok memnun kaldığım söylenemez. Kötü değiller, ama çok da iyi değiller. Ömürlerinin kısa olduklarını duymuşsunuzdur diye düşünüyorum. Çok kez ömürlerinin kısalığına dair yorum okudum. Benim ömür konusunda sorunum olmadı, 2-3 sene kullandım ben. Ancak Night Breaker + diye bir ampül çeşidi daha varmış. Daha iyi diye okudum. Bir de Night Breaker yağmurlu havada vasat. İlaveten Philips'in ürünlerine de bakabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
ismail durmaz
Ön far ampüllerini osram night breakerla değiştirmek istiyorum
1. ön far ampülleri H7 mi
2.beyaz renkli ampüller ön plastikte sararma yapıyormuş sizce nasıl olur
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap