Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 28, 2013 Ford Focus III - 2011 sonrası modellerin far teknik özellikleri Aşağıdaki tablodaki gibidir. Makyajsız Xenonda; kısalar D3S, uzunlar H7, köşeler H1 Makyajlı MK3 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Hem uzun far, hem de köşe lambası H1 miymiş. İlginç. Uzun far falan patlarsa köşe lambasını sök, tak uzuna, yolculuk sırasındaysan yani :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur S. Y. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Dönüş farı tüm F3 lerde var mı tam olarak nerede ne işe yarıyor ben bakıp göremedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2013 1/28/2013 - 23:46 tarihinde, Onur S. Y. yazdı: Dönüş farı tüm F3 lerde var mı tam olarak nerede ne işe yarıyor ben bakıp göremedim Bi-Xenon Farlar ve statik köşe lambaları Titanium X Paketi içerisinde sunulmaktadır. Farın iç kısmında. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürcan Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 kısa far H7 güç vat 55 ama 55 in üzerinde 1 var onu anlıyamadım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 kısa far H7 güç vat 55 ama 55 in üzerinde 1 var onu anlıyamadım Altta yazıyor neden 1 yazdığı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürcan Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 arkadaşlar far sökülmeden ampul değişmez galiba bilen varsa nasıl değişeceğini anlatırsa iyi olur ok Yakup bey şimdi fark ettim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 arkadaşlar far sökülmeden ampul değişmez galiba bilen varsa nasıl değişeceğini anlatırsa iyi olur ok Yakup bey şimdi fark ettim farın sökülmesi lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürcan Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 teşekürler peki kolaymı sökmek 2 vida var onları sökünce çıkarmı yoksa varmı daha yapacak bişey 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 teşekürler peki kolaymı sökmek 2 vida var onları sökünce çıkarmı yoksa varmı daha yapacak bişey kolay, vidaları söktükten sonra kendi ekseninde kafifçe çevirip çekince geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürcan Yılmaz Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 kolay, vidaları söktükten sonra kendi ekseninde kafifçe çevirip çekince geliyor. teşekürler bu yakıt 6.5 şehir içi dimi şehirdısı ise 5 litre benimde öyle yakyo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 teşekürler bu yakıt 6.5 şehir içi dimi şehirdısı ise 5 litre benimde öyle yakyo rica ederim. evet şehir içi. daha doğrusu şimdilik şehir içi, yakıt aldıkça otomatik güncelleniyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Stop lambami bu Led ampulle degistirmek istiyorum ozellikleri ayni direk uyacaktir fakat far cami kirmizi peki ampul ne renk o da mi kirmizi ? Veya beyaz mi bilgisi olan var mi ? http://www.powerbulbs.com/product/xtreme-vision-p21-5w Bunu takinca kirmiziya kirmizi cam ışığı kesmesin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Stop lambami bu Led ampulle degistirmek istiyorum ozellikleri ayni direk uyacaktir fakat far cami kirmizi peki ampul ne renk o da mi kirmizi ? Veya beyaz mi bilgisi olan var mi ? http://www.powerbulbs.com/product/xtreme-vision-p21-5w Bunu takinca kirmiziya kirmizi cam ışığı kesmesin kırmızı kırmızıyı kesmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 (düzenlendi) kırmızı kırmızıyı kesmez. Stop ve sinyal grubunu degistirebilirim o zaman fakat normalden fazla ışık veriyormus o takildi biraz kafama yorumlara ve forumlara baktim ama videolarda normal gozukuyor. Kasım 12, 2013 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap