Onur Solmaz Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 7, 2011 Aracıma Desi park sensörü yaktırmayı düşünüyorum nasıldır kullanan var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Aracıma Desi park sensörü yaktırmayı düşünüyorum nasıldır kullanan var mı? Cenmax tavsiyedir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 O nu boyaması dert desi kendinden gri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 O nu boyaması dert desi kendinden gri İslevsellik mi görsel mi ? Boyuyor servisler felan. Siz bilirsiniz. Deneyeni bulmak zor :s Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Dert falan değil ya 1 saatlik iş onu boyamak kurumasıyla birlikte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Servis te ekrasız sensörü ne kadara takıyorlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 7, 2011 Servis'e sormak gerek ama 100 felandır.. Bu arada bende ekransız tavsiye ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 8, 2011 Serviste cenmax park sensörü 100-120 gibi takıyorlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Solmaz Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Hem Konya hem Niğde servisini aradım cenmax takmıyorlarmış Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 http://urun.gittigidiyor.com/CENMAX-PARK-SENSORU_W0QQidZZ11789209 buyurun alın taktırın bir elektrikçide Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yılmaz Tunç Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 28, 2011 Yetkili serviste 125 TL ye takıldığını gördüm. marka konusunda bir fikrim yok malesef. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap