Sezer Telli Oluşturma zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 29, 2013 internette gezinirken şu ilan gözüme çarptı bende sizlere sormak istedim acaba ilandaki digital klima ünitesini alsam analog olanla değiştirmek mümkün olurmu acaba http://www.ebay.de/itm/Klimabedienteil-BM5T-18C612-CD-Ford-Focus-III-MK3-2-0-TDCi-ab-2010-/160780683181?pt=DE_Autoteile&hash=item256f4687ad#ht_2077wt_825 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 bence olmaz. ısı sensörü falan lazım diye düşünüyorum. ama işin ehli arkadaşlar daha kapsamlı bir açıklama yaparlar herhalde... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest mustafa badem Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 ben de mertol abiye sormuştum zamanında ama ön döş kısmını tamamen indirip klima sistemi degiştirmek lazımmış o ilandaki sadece ekran kısmı yani.çok zor bişey olmadını söyledi ama ben ön döşü söküp takarken ses yapacagından dolayı yaptırmak istemedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Mevcut başlıklarda soruların cevabı bulunmaktadır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sezer Telli Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 yani bi hayal daha suya düştü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 29, 2013 Görüntüyü alırsınız ama klimanız çalışmaz....Teyp gibi değil olay orada...Bayağı bir sensör komut falan filan zart zurtu var.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Pala Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Olsaydı iyi olurdu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Hakan Özcan Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2013 bu olayı yapmayı bende cok düşündüm de sadece görüntüyü alabiliyorsunuz digital klima işlevi yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap