Tolga Başaran Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 30, 2013 yan taraftaki winly ler çok iyi yaa , çift renk jant işide beni baya sardı ... kendi jantlarımı boyatabilirim böyle custom , tavanla kaput karbon kaplama 10 numara olmuş bende ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Eyüp Gökmen Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Jantlar benimde çok hoşuma gitti valla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 E zevklerle renkler tartışılmaz dememişler boşuna, bana da taksici ST'si gibi geldi... 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 (düzenlendi) İlk fotonun arkasında maviş var o daha iyi bence Ocak 30, 2013 Serdar yaman tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 çavo işi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Gürbüz Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 jantlar beyaz olsa hoş görünüm katardı diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 güzel bir çalışma olmuş.abartısız,ancak o kaput üzeri hava menfezleri emanet gibi durmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin üstün Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Bildiğin Ticari Taksi olmuş T plakayi tak devam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Yavuz Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 şeker kırmızıda,aynı jant modelinin kırmızı parça boyalısı dehşet durur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 30, 2013 (düzenlendi) böyle taxi varsa sema show'a çıkartalım ... değişik ... belki yurdum insanıda ödül alır kaputta ismi yazan adamı George Derkrikorian araştırın rahmetli oldu ... anlam veremiyorum bazen Ocak 30, 2013 Tolga Başaran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 (düzenlendi) Bu rengin ismi "tangarine scream" (mandalina çığlığı gibi bir şey oluyor Türkçesi).F2 kasa St de portakal rengi Rsde de yeşil rengimiz vardı.Ford turunçgilleri seviyor. Aynı arabanın arka görüntüsünü de koysaydın millet daha az kanıksardı bana kalırsa. Dipnot Amerikalılar da bu rengi seviyor. http://imgur.com/a/41D4Z/all Şubat 11, 2013 T.Mete tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 İlk fotonun arkasında maviş var o daha iyi bence :yeah: 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 karbon kaplamalar ve jantlara diyecek hiç bir şey yok; enfes ama taksi gibi olduğunu düşündüm ben de... bir de kaput üstündeki hava girişleri görüntüyü bozmuş yahu... ST olacaksa varsın turunç olsun; tangerine scream olsun; hava girişleri çirkin dursun orası ayrı tabi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 4, 2013 valla ne yalan söyleyeyim , ben bu kaput ve tavan kısmını kendi arabama yapmayı düşünüyorum ... öyle oluncada polislerin görür görmez çevirecekleri bir araba olacak diye korkuyorum sonuçta bu şekil yapınca çift renk diye ruhsata işletmek icap eder diye düşünüyorum ... tam benim arabanın rengine gidebilir diye düşünüyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 6, 2013 öyle oluncada polislerin görür görmez çevirecekleri bir araba olacak diye korkuyorum sonuçta bu şekil yapınca çift renk diye ruhsata işletmek icap eder diye düşünüyorum ... Hangi Durumlarda Ruhsat Değişmeli? -Aracınız beyaz, ve siz aracınızı mat beyaz boyattınız yada kaplattınız. Ruhsatta renk değişimine gerek yoktur!. Sıkça karşılaşan durumlardan biri olan siyah aracı mat siyah kaplatma durumlarında kesinlikle ruhsattaki renk değişimine ihtiyacınız yoktur. Hatta füme araçlarıda mat siyah yaparsanız dahi bu renk değişimine ihtiyaç yoktur. Zaten füme gibi duruyor. Bunu söylememin nedeni kaplatılan firmalar ek para kazanmak için sizi muameleci sayesinde bu ruhsat değişikliklerine yönlendiriyorlar. Merak etmeyiniz ben ruhsat işini hallederim diyip geçiniz. -Aracınızın tavanını başka bir renge boyattığınız yada kaplattığınızda bunu ruhsata işletmenize gerek yoktur! Evet cam tavanlı yada cam tavan görünümlü tavan kaplamalarından sonra firmaların sizi muamelecilere yönlendirmesine izin vermeyin! Araç tavan kaplamaları ruhsata işlenmek zorunda değildir! -Aracınızın komple başka renge boyattığınızda yada kaplattığınızda kesinlikle ruhsatınızın değiştirilmesi gerekmektedir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap