Nuri Oran Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ocak 31, 2013 Arabamı değiştirme kararı verdim . Birkaç sorum olacak sizlere . Yine Focusa devam etmek istiyorum. 2008 - 2010 model arası 1.6i Titanium araç düşünüyorum Focus olursa ve bu araca lpg sistemi yaptırarak kullanırım. Yakıtı tüketimi dizel ile aynı mı olur ? Yoksa daha fazla mı tüketir ? İkinci sorum ise ; aracımı alırken sadece '' ESP '' donanımlı , yani güvenlik paketi Focus aradım ve 3 arabadan birini tercih ettim, aldım. Benim aracımda , Klima kontrol ünitesinin alt kısmında , arka cam rezistans düğmesinin yanında , '' ESP Off '' düğmesi yer alıyor . İnternette baktığım Titanium focusların hiçbirinde bu düğmeyi görmedim . ESP yok mu acaba yenilerde ? Var ise nasıl anlayacağım ? Beni biraz aydınlatırsanız çok sevinirim. Şu anki arabam sanırım 1 ay içerisinde satılır en geç. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 (düzenlendi) elinizdeki arabanızda sıkıntı yoksa neden bir süre ertelemiyorsunuz..bütçenizi 40.000 e çıkarınca almayı düşünün..biladerin 2010 f 2.5 dizel collection 50.000 de ve yanılmıyorsam 38.000 ediyor..esp yok.. o satsa sizde alsanız verirdik size..satmayı düşünüyor ama yaza doğru.. o zaman lpg li focus bakın..lpg li 2007-2009 toyota lara binen çok bizim öğretmenlerden hepsi memnun..kore arabası korkutmasın..fransızlara bende binmem.. tüm çarpışma testleri 50-55 km hızla yapılıyor ve testlere göre günümüzde neredeyse 5 yıldızsız araç yok..ama karşıdan da 55 ile bir araç gelse çarpışma gücü 100 e çıkıyor..veya 90-100 le direğe çarpılsa aynı sonuç.. bunların hepsi ölümcül..hergün tv de kaza haberi izliyoruz..her türlü markadan ölü çıkan var. araçlar darbe emmeli üretildiği için artık kazada haşat olmayan araba yok..burada önemli faktör emniyet kemeri ve şans-kader.. benim akrabam 8 mi 10 mu ne hava yastıklı focus la kaza yaptı 3-5 sene önce, kendi kurtuldu, yanında oturan eşi ve arkada oturan iki oğlu öldü..nasıl mı..önce araba otobüse çarpıyor tüm hava yastıkları açılıp sönüyor sonra yol kenarındaki kaya ya çarpıyor ve ölümler. sizi kurtaracak yastık yok.. Allah göstermesin diyelim.herkes dikkatli binmeli, tedbiri elden bırakmamak lazım.. hayırlısı ile iyi bir araba bulmanızı temenni ediyorum saat 12:44, şimdi haberlerde kaza haberi var jip, 50 nc ye arkadan çarpmış şöför anne sağ, yanda oturan kızı ölmüş..durum bu malesef..hani jip dersiniz ama nafile.. Ocak 31, 2013 Mehmet Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Daz Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nuri Oran Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Arabamda turbo yüksek basınç değeri veriyor , bir iki sorun daha ... yaptırmak istemiyorum, soğudum , doğrusu bu hocam . Focusun , sürücü tarafı ön ve yan darbelerden aynı segment arabalara emsalen daha dayanıklı . Muhakkak daha üst segment araçlar içerisinde ölüm söz konusu olan kazalar oluyor. Ama Fransız ve japon arabaları daha dayanıksız , o yüzden bugüne kadar hiç ama hiç düşünmedim kısa süreli kullanacak olsamda ... Focusumdan önce 2 adet bmw araç değiştirdim . 33.000 üzeri rakama çıkacaksam o araçları tercih etmem lazım tekrar . O araçlara da binmeyi şuan için fuzuli görüyorum ... Otomatik olarak benzinli titaniumlara yönelme sebebim bu yüzdendir yani Bu arada evet honda ve toyota bana güvenli gelmiyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Samet Daz Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 ben güvenlik açısından değil arıza vs için Sordum mesela Opel arabasıda benı korkutuyor. Arıza sebebli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nuri Oran Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 31, 2013 Opel ben de asla düşünmüyorum ve size katılıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 1, 2013 Yine Focusa devam etmek istiyorum. 2008 - 2010 model arası 1.6i Titanium araç düşünüyorum Focus olursa ve bu araca lpg sistemi yaptırarak kullanırım. İkinci sorum ise ; aracımı alırken sadece '' ESP '' donanımlı , yani güvenlik paketi Focus aradım ve 3 arabadan birini tercih ettim, aldım. Benim aracımda , Klima kontrol ünitesinin alt kısmında , arka cam rezistans düğmesinin yanında , '' ESP Off '' düğmesi yer alıyor . İnternette baktığım Titanium focusların hiçbirinde bu düğmeyi görmedim . ESP yok mu acaba yenilerde ? Var ise nasıl anlayacağım ? esp ile ilgili sorunuzun cevabını bu konuda bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nuri Oran Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Çok teşekkür ederim. Bu arada Makyajlı Focus 2 lerde ESP li araç neredeyse yok değil , gerçekten yok ESP siz alacağım sanırım bu sefer ... Otomatik Titaniumların tüketimini çözemedim bir türlü ... 100 hp yazıyor sahibinden.com da focus titaniumlar için. Halbuki ben 115 hp biliyorum ... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özgür Arduç Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 100 hp yazıyor sahibinden.com da focus titaniumlar için. Halbuki ben 115 hp biliyorum ... Benim aracımda 2009 focus 2.5 1.6 titanium otomatik vites 100 hp. Bildiğim kadarıyla 100 hp lik ve 115 hp lik iki modeli var. Ve benimki de ESP siz Yakıt konusuna gelince benim değerleri hiç söylemeyeyim almaktan vazgeçebilirsiniz. Şaka bir yana yakıtı aşırı fazla benimki ama bunun ayarsızlıktan olduğunu düşünüyorum. Yakında 75000 bakımına sokacağım. Buji, buji kablosu değişeceğim ve yakıt değerlerinin düşeceğini ümit ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Sadık Taşyürek Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Bu arada Makyajlı Focus 2 lerde ESP li araç neredeyse yok değil , gerçekten yok Var; buyurun size ESP li F2,5 - aracım Türkiye'de nadir bulunan bir araçtır. 2011 model Ford Focus Hp.109 ps.Tdci ve Collection modeli. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 100 hp yazıyor sahibinden.com da focus titaniumlar için. Halbuki ben 115 hp biliyorum ... Hocam otomatik viteslerin hepsi 100 ps Manuel olan titanium 115 ps Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Muzaffer Karaman Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2013 100PS Otomatik benzinli alacaksanız. yanında LPG kitinide alın derim. Yoksa bu zamanda o arabaya binilmez. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Nuri Oran
Arabamı değiştirme kararı verdim .
Birkaç sorum olacak sizlere .
Yine Focusa devam etmek istiyorum.
2008 - 2010 model arası 1.6i Titanium araç düşünüyorum Focus olursa ve bu araca lpg sistemi yaptırarak kullanırım.
Yakıtı tüketimi dizel ile aynı mı olur ? Yoksa daha fazla mı tüketir ?
İkinci sorum ise ; aracımı alırken sadece '' ESP '' donanımlı , yani güvenlik paketi Focus aradım ve 3 arabadan birini tercih ettim, aldım.
Benim aracımda , Klima kontrol ünitesinin alt kısmında , arka cam rezistans düğmesinin yanında , '' ESP Off '' düğmesi yer alıyor .
İnternette baktığım Titanium focusların hiçbirinde bu düğmeyi görmedim . ESP yok mu acaba yenilerde ?
Var ise nasıl anlayacağım ?
Beni biraz aydınlatırsanız çok sevinirim.
Şu anki arabam sanırım 1 ay içerisinde satılır en geç.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 26 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap