Umut Akbaba Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 3, 2013 Merhaba. Uzun zamandır aklımda olan egzoz ucunu dün ( 02.02.2013 ) yaptırdım. Kağıthane'de ki egzoz dükkanımızda her türlü krom uç, abart vs. forumdaki arkadaşlara uygun fiyatlara yapılır. Umarım beğenirsiniz keyifli forumlar herkese.. Kaldırıyoruz Orjinal egzoz kesilir Yeni kafa bağlanır Dikkatli bakın kanka yamuk olmasın Ve mutlu son ) 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 hayırlı olsun. erkan beye katılıyorum.yada tampon içine gömülü olanlar`da yakışıyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Eskisinden çok çok iyi olduğu kesin. Ama Sabri tamponu kestirip içine gömülü bir şekilde yaptırmıştı, o şekilde yapılmış olsa daha orjinal dururdu diye düşünüyorum. Bu tür egzozlar difüzör ile çok yakışıyor.. bunun yerine uygun tek çıkışlı ve tampona gömülü bir şekilde yapılabilirdi. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 çok yakışmış hayırlı lsun bu tür egzos çıkışları ne kadar maliye çok mu ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Kestirseydin keşke tampon altı parçayı eski haline çevirmek istesen bile max 300 liralık bir parça. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Hayırlı olsun aslında fenada durmuyor..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Bence gayet iyi duruyor..Çakma gibi değil Detaylı Paylaşım için teşekkürler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 tampondan kesilirse daha hoş olacak, böyle düştü düşecek gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Bencede tampon kesilmeli böyle çakma duruyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Bencede tampon kesilmeli 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 (düzenlendi) Merhabar.. Güle güle kullanın.. Sizin zevkiniz ama ben beğenmedim.. Bu tür egzozlar difüzör ile çok yakışıyor.. Teşekkürler, difüzör ileride belki düşünülebilir Eskisinden çok çok iyi olduğu kesin. Ama Sabri tamponu kestirip içine gömülü bir şekilde yaptırmıştı, o şekilde yapılmış olsa daha orjinal dururdu diye düşünüyorum. Teşekkürler abi. çok yakışmış hayırlı lsun bu tür egzos çıkışları ne kadar maliye çok mu ? Teşekkürler bu böyle 70 tl. Hepinize değer yorumlarınız için teşekkürler. Kestirme konusunda egzozcum kestirmeye gerek yok yeni araba daha. Böylede güzel duruyor. Zaten öyle çok göz tırmalamıyor. Ustam alışamassan gelirsin keseriz alt parçayı dedi. Şubat 4, 2013 Umut Akbaba tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Ustam alışamassan gelirsin keseriz alt parçayı dedi. Açık kapı bıraktıktan sonra sorun yok. Biraz böyle kullanırsın. Sıkılırsan ucundan azcık kestirirsin artık. Ama güzel olmuş. Güle güle kullan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 4, 2013 (düzenlendi) Açık kapı bıraktıktan sonra sorun yok. Biraz böyle kullanırsın. Sıkılırsan ucundan azcık kestirirsin artık. Ama güzel olmuş. Güle güle kullan. Abi ancak arabanın altına komple yatıp bakarsan görüntü biraz kötü ama onun dışında arkadan dur bak herhangi bir görüntü bozukluğu yok gayet güzel ben alıştım sayılır alışamassam kestiriveririm Teşekkürler abim . İşte böyle duruyor . Şubat 4, 2013 Umut Akbaba tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan T. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 hiç yakışmamış, focus'un üstünden gelen çizgiler araca dinamik hareket kazandırırken, alt tarıfına doğru sade ve olgunluk katıyor, alt siyah ızgara sportif dursa da krom egzos, orjinalliği bozup kro bir hava katıyor bence.. egzosu kesip harcamadan, hiç orjinalini bozdurmayınız derim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 hiç yakışmamış, focus'un üstünden gelen çizgiler araca dinamik hareket kazandırırken, alt tarıfına doğru sade ve olgunluk katıyor, alt siyah ızgara sportif dursa da krom egzos, orjinalliği bozup kro bir hava katıyor bence.. egzosu kesip harcamadan, hiç orjinalini bozdurmayınız derim.. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap