Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 hiç yakışmamış, focus'un üstünden gelen çizgiler araca dinamik hareket kazandırırken, alt tarıfına doğru sade ve olgunluk katıyor, alt siyah ızgara sportif dursa da krom egzos, orjinalliği bozup kro bir hava katıyor bence.. egzosu kesip harcamadan, hiç orjinalini bozdurmayınız derim.. 1.6 ecoboostta orjinal olarak olduğunu hatırlatırım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aybars Altay Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2013 (düzenlendi) Orjinali böyle benim aracımda sedan bende egzos ucunu ya resimdeki gibi yada çift çıkışlı olarak değiştiricem. Abi ancak arabanın altına komple yatıp bakarsan görüntü biraz kötü ama onun dışında arkadan dur bak herhangi bir görüntü bozukluğu yok gayet güzel ben alıştım sayılır alışamassam kestiriveririm Teşekkürler abim . İşte böyle duruyor . Bence güzel olmuş ilk sayfada fotoğrafların azizliğine uğramışsın. Şubat 11, 2013 Aybars Altay tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Aslında güçlü bir araç görüntüsü yarattığı kaçınılmaz......... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 12, 2013 Orjinali böyle benim aracımda sedan bende egzos ucunu ya resimdeki gibi yada çift çıkışlı olarak değiştiricem. Bence güzel olmuş ilk sayfada fotoğrafların azizliğine uğramışsın. Galiba. Ama normalde böyle gözüküyor. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 fotolar gitmiş zahmet olmaz ise tekrar yükleyebilir misiniz teşekklürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 fotolar gitmiş zahmet olmaz ise tekrar yükleyebilir misiniz teşekklürler Tekrar kontrol edermisiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Egemen Toksoy Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 14, 2013 Tekrar kontrol edermisiniz gelmiş teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Emin Yalçın Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 2019 Konuyu hortlatmak gibi olucak ama fotoğraflar silinmiş tekrar yükleyebilir misiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap