Umut Akmehmet Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 6, 2013 Öncelikle 53 Tabiki . Şimdi istanbul caddelerinde 53 olmanın tadını yaşıyor . Ve ST Jantları . Yeni üyenizim arkadaşlar tanışma başlığı olsun . Focus 3 İç*dış tüm aksesuar orjinal st parçaları herşeyde yardımcı olacağım . teşekkürler 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Profil bilgilerini kurallara göre lütfen tamamlayalım. Benim arabam bölümünde detaylı şekilde aracınızı tanıtabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Umut Akmehmet Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Teşekkürler yakup bey yeniyiz ama öğreniyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Teşekkürler yakup bey yeniyiz ama öğreniyoruz Bizde yardımcı olmaya çalışıyoruz Düzenleme için tıklayınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 6, 2013 Jant bu galiba 17" http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-17inc-5x108-ford-oem-jant-takimi-114097456/detay Birde ST bodykit den mi bahsediyorsunuz ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 7, 2013 Hadi hayırlısı o zaman........... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdullah Eroğlu Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Jant bu galiba 17" http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-17inc-5x108-ford-oem-jant-takimi-114097456/detay Birde ST bodykit den mi bahsediyorsunuz ? sabri bey bu jantları önerirmisiniz? salı günü beyaz hb focusum geliyo üstündeki jantları değerlendirebilirmiyim bilmiyorum ama bu jantları begendim tavsiye edermisiniz? birde zetec s body kit çok hoşuma gitti açıkcası servislerde pahalıdır diye fiyat alamadım ama body kit + 17'' jant olsun istiyorum.. acaba alracın üstündeki lastik+jantı satabilirmiyim yada nerde satarım? bu forumdaki ilk sorularımda sana denk geldi kusura bakma artık:) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 acaba alracın üstündeki lastik+jantı satabilirmiyim yada nerde satarım? 1. Alacağınız yere takasa vererek 2. sahibinden.com'da ilan vererek 3. Burada satılıklar bölümüne asarak değerlendirebilirsiniz. Mutlaka satılır ama arzu ettiğiniz rakama ulaşır mı bilinmez... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Jant bu galiba 17" http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-17inc-5x108-ford-oem-jant-takimi-114097456/detay Birde ST bodykit den mi bahsediyorsunuz ? sabri bey bu jantları önerirmisiniz? salı günü beyaz hb focusum geliyo üstündeki jantları değerlendirebilirmiyim bilmiyorum ama bu jantları begendim tavsiye edermisiniz? birde zetec s body kit çok hoşuma gitti açıkcası servislerde pahalıdır diye fiyat alamadım ama body kit + 17'' jant olsun istiyorum.. acaba alracın üstündeki lastik+jantı satabilirmiyim yada nerde satarım? bu forumdaki ilk sorularımda sana denk geldi kusura bakma artık:) Satarsiniz tabi belki jant alacaginiz yer takasa girer. 3.000 lira gibi birseydi galiba zetec body kit Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 (düzenlendi) Satarsiniz tabi belki jant alacaginiz yer takasa girer. 3.000 lira gibi birseydi galiba zetec body kit Sabri bu araçdaki jantin 18 i varsa kaçirmayalim. Var abi aslinda makyajli S-max veya galaxy janti bi bak Buyrunn; Mart 2, 2013 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Var abi aslinda makyajli S-max veya galaxy janti bi bak Buyrunn; Sabri, sende ne jant sevdası varmış ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Var abi aslinda makyajli S-max veya galaxy janti bi bak Buyrunn; Sabri, sende ne jant sevdası varmış ya Çok fena Nihat abi Annemin gün parasi var cekmecede almamak icin zor tutuyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Çok fena Nihat abi Annemin gün parasi var cekmecede almamak icin zor tutuyorum O kadarda uzun boylu değil, sakın ha!.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 (düzenlendi) Var abi aslinda makyajli S-max veya galaxy janti bi bak Buyrunn; Aradigimiz jant bu işte Sabri. Ankarada bulamadim.İstanbulda bulursan hemen fiyat al.. Alalim bunlardan birer tane.. Replicasi cok zor ya sorarim ama, Paraya kiyip otosandan tanesi 750ye mi alsak Edit: Abi senin çevren daha iyi benden daha ilgilisin bulabilirsen replikasini çok iyi olur ama sanmiyorum açikçasi uzgunum ama Edit2: 17" var sadece sahibindende http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-17inc-5x108-ford-oem-jant-takimi-114097456/detay Mart 2, 2013 Sabri Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 2, 2013 Replicasi cok zor ya sorarim ama, Paraya kiyip otosandan tanesi 750ye mi alsak Edit: Abi senin çevren daha iyi benden daha ilgilisin bulabilirsen replikasini çok iyi olur ama sanmiyorum açikçasi uzgunum ama Edit2: 17" var sadece sahibindende http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-jant-17inc-5x108-ford-oem-jant-takimi-114097456/detay oem diyor??? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap