Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Alpina olmadan olurmu hiç http://www.youtube.com/watch?v=2Dxm0J8n60A Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 4. vitese kadar sararmı bir makine ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Bu videoyu bilmeyeniniz varmıdır acaba Tiff Needell klasiği Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Ellerine sağlık Ogün'cüm. BMW Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 ogün kardeş beyazıt ta x5 ine mode olan karbon kaplama yaptırmış...sizce en iyi karbon kaplamayı hangi firma yapmakta...yararları ve zararları nelerdir...bu konuda bilgiye sahipseniz paylaşırsanız sevinirim....olan delirmiş akşam karbon kaplatalım buba dedi...bende hık mık soyulunca renk te farklılık olur kıltüy gibi bir sürüşey söledimde...yardımcı olursanız sevinirim...gerçi samet bakıyo bu işlere de kendisi avare olduğu için pek bulunmuyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Kaplatma abicim ya yazık günah Komple kaplatırsan boyada bişey olmaz ancak sadecekaput veya tavanfalan kaplarsan abicim güneş gören yer ile görmeyen yer arasında gözle görülür fark oluşuyor. Ayrıca çıkartmak istediğin zaman büyük dert. Biz bi arkadaşın type-r ını sökmeye kalktık 3 günde zor söktük valla komple kaplıydı araç. hem ucuzda değil abicim dünyanın parası... Sen garfiyi çağır yanına okut bunları Yaşıtız zaten onunla Bi jant bi yay farlara xenon camlara ince ton film tamamdır modifiye işi fazla kurcalamaya hiç gerek yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 "BMW" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 ogün kardeş beyazıt ta x5 ine mode olan karbon kaplama yaptırmış...sizce en iyi karbon kaplamayı hangi firma yapmakta...yararları ve zararları nelerdir...bu konuda bilgiye sahipseniz paylaşırsanız sevinirim....olan delirmiş akşam karbon kaplatalım buba dedi...bende hık mık soyulunca renk te farklılık olur kıltüy gibi bir sürüşey söledimde...yardımcı olursanız sevinirim...gerçi samet bakıyo bu işlere de kendisi avare olduğu için pek bulunmuyor... Eteklerde kalkma olabiliyor.. Yapmayın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 pekim efendim.............yapmayız efendim..ogün o işleri bilen birisi olması lazım senin gibi ki....güvenebileceğimiz..al şu anahtarı al şuda para git ne isityorsan yaptır gel...diyebileceğim biri olmalı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Engin Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Benimle Maceraya Warmısın BMW Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Bir makine böylemi güzel devir keser yaaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 pekim efendim.............yapmayız efendim..ogün o işleri bilen birisi olması lazım senin gibi ki....güvenebileceğimiz..al şu anahtarı al şuda para git ne isityorsan yaptır gel...diyebileceğim biri olmalı... Zevkle yapardım abicimde mesafe işte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 videodakiler gibi yanlayan bir bmw görmedim be şu kastamonuda. geçen birisi virajda asıldı 2. vitesde sadece kıçını attı kenara dahasıda yok 3.25 di yanlış görmediysem. geçen hafif viraj var 2000 devir civarında 2. vitesde biraz asılayım dedim kökledim gazı cıyakkladı araba sonradan farkettim benden geldiğini arkadan itiş yapsalarmış fena yanlardım beeee Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 9, 2011 Yanlamak öyle basit bir iş değil. Ciddi bir bilgi birikimi ve antrenman işi. Türkiyedeki malum şartlardan ötürü Hakkını vererek drift yapabilen çok az sayıda insan var. Bizde denedik zamanında uğraştık çalıştık ama olmuyor yani bi yere kadar. İşin içine ekonomi maliyeti (lastik Ve donanım ) ve kaza yaptığındaki ekonomik yük binince mecburen dizginlemek zorunda kalıyorsun kendini. Kafan rahat olacak derdin tasan olmayacak 20000 tl senin için değersiz bir rakam olacakki coşasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap