Tevfik Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Ve TANRI insanı İnsan sa BMW yi yarattı..... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 enimle [M]aceraya [W]armısın Mecnun bilseydi BMW sevgisini Severmiydi leyla zillisini (=OO=[][]=OO=) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 23, 2011 [ Mecnun bilseydi BMW sevgisini Severmiydi leyla zillisini Geçen bi bmw nin arkasında yazıyordu aynı yazı. Kırmızı 3.20 bi tane adam gibi yanlayanını görmedim şu memlekette Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 24, 2011 Prof olmasada gel istanbula kaliteli yanlayan arkadaşlarımız var Bazen diyorum keşke focus yerine 5.28 alsaydım diye ama Ama sonra diyorm iyiki focus almışım diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Benimde kalbim BMW diyor mantığım Focus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Benimde kalbim Merso diyor mantığım C-Max Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Herkesin duyguları ve mantığı farklı elbette Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Ne biçim mesaj atmışım seninkinden alıntı yapıp altına bu yazdığımı yazacaktım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Evet farkettim ama anladım öyle yapmak istediğini. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
S.Velid Demir Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 K Supra 35 DRR 16 Tıkla izle Aga Kadran yetmemiiş. Fırlayacak gibiydi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 25, 2011 "2jz" makina swaplı o araca Swap Centerın yaptığı bir araç 800 hp gücünde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 26, 2011 Ogün Bugün moralsizim çok... Sabah gıcır bir 320D gördüm benim Tango nun renginde, M Style jantlı aklım çıktı resmen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Hayırdır abicim Bende dün E39 M5 gördüm en çok arzuladığım hayallerini kurduğum araç Hemde parlament mavisiydi rengi.. Baktım baktım tekrar aşık oldm Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Araba çoook hoşuma gitti Ogün ondan çöküntü yaşadım resmen benim neden Bmw yok deyü deyü.. Alışmışım hep siyah ya da beyaz olarak görmeye, Tango Kırmızı 320D görünce "Allahım" dedim dondum kaldım yakıyordu araç.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2011 imola kırmızısı olacakki oooo ahh ahhh ahhh Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap