Sabri Özer Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 8, 2013 1080p full HD 5" ekran Quad core 1.5 Ghz islemci 2 GB Ram http://www.htc.com/www/smartphones/htc-butterfly/ Note 2 almayi dusunen bir HTC sever olarak çok sevindim bu telefona. Yorumlarınızı bekliyorum... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Bence telefon için büyük, tablet için de küçük. Note II tablete daha yakın ve daha kullanışlı duruyor, ayrıca daha güçlü pili ve işlemcisi var. HTC'nin belirgin avantajı HD ekranı. O da ne kadar önemli emin değilim açıkcası. Tablet telefon olarak Note II'yi başarılı buluyorum. Bir de Asus Padfone 2'yi ama o da ayrı bir dünya.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Simdi baktim 2020 mAh pil varmış. Note 2de 3000 kusur var galiba. Bu bir dezavantaj tabi. İşlemci konusunda da oyle buyuk bir fark yok bence. Yorumlar çok iyi ekrani merak ettim. Sahibinden de ilanlar var. Birde elektronik marketlerde canli görmek lazim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdoğan G. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 ben xperiz z'yi bekliyorum. işlemci ram aynı htc ile ama exmor lens 13mp, suya toza dayanıklılık var ekstradan. mart ayı başında satışa sunulacak. bazı sitelerde ön satış başladı. 1949lira Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Simdi baktim 2020 mAh pil varmış. Note 2de 3000 kusur var galiba. Bu bir dezavantaj tabi. İşlemci konusunda da oyle buyuk bir fark yok bence. Yorumlar çok iyi ekrani merak ettim. Sahibinden de ilanlar var. Birde elektronik marketlerde canli görmek lazim Önce bu tür birşeye ihtiyacın var mı ? Onu düşün derim.. ben xperiz z'yi bekliyorum. işlemci ram aynı htc ile ama exmor lens 13mp, suya toza dayanıklılık var ekstradan. mart ayı başında satışa sunulacak. bazı sitelerde ön satış başladı. 1949lira 1 mart'da satışta 1400 liraya alırım bunu alak mı ? 5.0 büyük. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 ben anlamıyorumki , misal ; adamda hem ipad var , birde üzerine gidip büyük smart phone alıyor ne gerek var ... onun yerine başka bişi al ... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 ben anlamıyorumki , misal ; adamda hem ipad var , birde üzerine gidip büyük smart phone alıyor ne gerek var ... onun yerine başka bişi al ... Yaş ve kafa yapısı etken buna 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdoğan G. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 1 mart'da satışta 1400 liraya alırım bunu alak mı ? 5.0 büyük. fiyat için ağzını şey yapayım derdim ama malesef 1900 altına zor. arc s kullanıyorum, iyi güzel ama yetersiz gelmeye başladı, işe yarar bunu buldum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Simdi baktim 2020 mAh pil varmış. Note 2de 3000 kusur var galiba. Bu bir dezavantaj tabi. İşlemci konusunda da oyle buyuk bir fark yok bence. Yorumlar çok iyi ekrani merak ettim. Sahibinden de ilanlar var. Birde elektronik marketlerde canli görmek lazim Önce bu tür birşeye ihtiyacın var mı ? Onu düşün derim.. ben xperiz z'yi bekliyorum. işlemci ram aynı htc ile ama exmor lens 13mp, suya toza dayanıklılık var ekstradan. mart ayı başında satışa sunulacak. bazı sitelerde ön satış başladı. 1949lira 1 mart'da satışta 1400 liraya alırım bunu alak mı ? 5.0 büyük. Telefonu mu değistirmek istiyorum. Sen 4Si verip i5 neden aldin ? Gerekli miydi ? Yoksa fanatiklikten mi ? Yoksa teknolojiyi takip etmek icin mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 fiyat için ağzını şey yapayım derdim ama malesef 1900 altına zor. arc s kullanıyorum, iyi güzel ama yetersiz gelmeye başladı, işe yarar bunu buldum. Ben bulurum Olmadı gider alırız aybettin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdoğan G. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Ben bulurum Olmadı gider alırız aybettin bak şimdi konu değişti. yapalım bişeyler 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Yaş ve kafa yapısı etken buna arabana dokunmatik ekran , veya jant al bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Bunun tek avantajı ekranı, yan yana koyunca fark atar. Ama yan yana koymayınca ne kadar önemli soru işareti. Pili yine felaket Note2 3100mAh kullanıyor. 2020 ile akşamı zor görürsün. Note2 de kalem ve arayüz oldukça iyi durumda. HTC genel olarak pil ve yazılım günceleme konusunda ciddi sıkıntılı. Ayrıca aksessuar vs bulmak zor. Kayıtsız 1600TL civarında piyasaya girer sanıyorum. Kamera olarak HTC çok daha iyidir diye düşünüyorum. 5.0 o kadarda büyük değil. One X 4.7 idi bence ideale yakındı. HTC de root işleride çok karışık. Samsung ile 10 dakikada yapılıyor ve bozulma/brick riski yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdoğan G. Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 tabi samsungun malzeme kalite zayıflığı, kendini resetleme gibi etkenleri de düşünmek gerekir. samsung nedense devamlı piyasada kalmak için tam olgunlaşmamış meyveyi piyasaya sürüp duruyor. bir yerde akıllı tel satışlarında türkiye'de samsung un önde olduğunu okumuştum, başka yeri bilmiorum. samsung istediğini yapıyor da. bakın mesela uzun süre piyasa da kalan galaxy s2 yi yenileyip tekrar çıkarmışlar, radyoda reklamlarını duymuşsunuzdur. galaxy s3 dünyada 10milyonun üzerinde sattı, ne yaptılar hemen galaxy s3 mini yaptılar. insanlar aa bunun minisi çıkmış deyip alıp geçtiler ve samsung'un istedikleri oldu. nedense satış taktikleri ile insanların cebindeki paraya göz diken firmalara mesafeli yaklaşıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 2013 insanların cebindeki paraya göz diken firmalara mesafeli yaklaşıyorum. Bu durumda inzivaya çekilmiş olmalısın, bunu yapmayan ticari firma var mı ki? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap