Fatih Akkul Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 9, 2013 (düzenlendi) merhabalar uzun zamandır aklımda olan performans egzos hayalimi sonunda gerçekleştirdim piyasada fazla performans egzosa sahip focus görmediğim için aklımda çok soru işaretleri vardı ama bugün taktırdım ve hem ses hemde performans olarak aracımın gerçekten değiştiğini farkettim yaptırdığım işlemler ; - Kat iptali - Carub Mavi kazanlı silencer egzos resim ve videolarını en kısa süre içerisinde yükleyeceğim herkese iyi akşamlar Not : Video biraz aceleye geldi yarın gündüz daha güzel bi çekimle bi video daha koymayı düşünüyorum kalın sağlıcakla Şubat 9, 2013 Fatih Akkul tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Beklemedeyiz madem öyle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 2013 Bu egsoz hep böyle bağırıyor mu uzun yolda falan nasıl oluyor silencer nedir açıklayın biraz daaa Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Kat iptali ile atmosfere zehir kattığınız için teşekkür eder yeni ürününüzü gönül rahatlığı ile kullanmanızı dilerim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap