Bahadır Soylu Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2013 (düzenlendi) Yeni aldığım siyah renkli Focus 3 aracımı serviste çalışanların temizliğine güvenmediğim için temizletmedim. Kaporta üzerinde bulunan koruma katmanını nasıl temizlemem uygun olur? Araştırdığım kadarıyla aşağıdaki sıra göre yaptığımda hem koruma katmanını temizlemiş hem de aracıma boya koruma yapmış olacağım diye düşünüyorum. Araç yıkama ve boyu koruma hakkındaki tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. 1- Meguiar's Smooth Surface™ Clay Kit (Yüzey Temizleme Seti) 2 - Meguiar's NXT Generation™ Tech Wax™ 2.0 (Boya Koruyucu Sıvı Wax) yada Meguiar's Ultimate Liquid Wax (Su Tutmayan Sıvı Boya Koruyucu Wax) Şubat 10, 2013 Bahadır Soylu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Detailing Car Care (Araç Temizliği)" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bahadır Soylu Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Konu yeri hakkındaki hatadan dolayı pardon. Bir konu bu kadar da hızlı taşınmaz ki Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Nasil ya? sifir arabayi neden temizleyeceksiniz ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 servise yıkatmamanız enteresan olmuş bence biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 (düzenlendi) Bahadır Bey en az 20.000 Focus'un servis temizliği sonrası teslim edildiğini düşününce güvensizliğinize anlam vermekte zorlandım ben de.. Bir yıkama için güvenemediyseniz ileride nasıl servise götüreceksiniz bilemedim. Konunun uzmanı değilim, ben temiz teslim aldım, ayrıca boya koruma konusundaki mesafeli yaklaşımım da ilgili konularda var. Sadece "rahat olun" mesajı vermek amacı ile yazdım. Şubat 10, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Temizlemeyin bence. Koruma katmanı mümkün olduğunca kalsın. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 13, 2013 koruma katmanı dediğiniz şey mum sanırım değilmi ? yazdığınız ürünleri alın ve uygulayın doğru yolda gidiyorsunuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 8, 2013 üstadım bende sıfır aldım aracımı buz beyazı aşağı yukarı 2 hafta olmadı aldığımdan beri yıkatmadım. Dediğiniz katmanla ilgili çokta abartmaya gerek yok önceki aracımıda sıfır almıştım metalik fırtına gri idi benzinlikteki yıkamacıyada girdiğim oldu kendiürünlerimle aracımı yıkattığımda oldu 4 yıl bindim sonuçta hiç sıkıntı olmadı bence kasmayın rahat olun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Altı üstü araba bu kadar üstüne düşmeyin verin yıkamacıya 20 lira yıkasın gitsin Hatta aldığınız yer yıkasaydı 20 liranız cepte kalırdı. Bu arada hayırlı olsun iyi günlerde kullanın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Genelde araç teslimde yıkanmış ve temiz araç teslim etmekle birlikte, yoğunluk olduğunda pek özensiz temizlenmiş araç teslim edildiğini biliyorum.. En güzeli iyi bir oto yıkamacıda başında durarak istediğin gibi temizlenmesini sağlamak... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 aşağı yukarı 2 hafta olmadı aldığımdan beri yıkatmadım. Kir boyayı korur! 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Kir boyayı korur! Ama kolay çizer Kir güneşten korur diyelim bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Şahin Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 9, 2013 Ne den korur bilmiyorum ama bugün yıkattım aracı fırça vurulmadı süngerle, kendi aldığım özel mikrofiber ve cam bezleriyle yıkandı pırıl pırıl oldu 90günün dolmasını bekliyorum sonrasında cila atacağım ve inşallah hayırlısıyla düzenli olarak her 6 ayda bir düzenli cila yeterli olacak sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap