Nihat Abukan Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 10, 2013 Bu ilk Focus'um 2008 Titanium X HB 115 HP benzinli 25000 km.de satıldı. 2.si 2008 Titanium X sedan 115 HP benzinli 51000 km.de satıldı. 3.sü Tit. 1.6 Ecoboost 6700 km.de satıldı. 4.2009 Tit. X HB TDCI 22000 km.de satıldı. 5.2011 Tit. X HB TDCI 25000 km.de satıldı Bu da sonuncusu malum 2011 Tit. X HB 1.6 Ecoboost Şeker şu an 16350 km.de 11 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Allah'ım hepsi mi X paketli olur ? Nasıl bir zevk bu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Sadece ilk Ecoboost X değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Tabii senin katkıların olmasa ford son 10 yılın satış liderliğini nasıl elinde tutacaktı... En şık sanki sonuncu olan 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Sadece ilk Ecoboost X değil Siyahın jantları x paket sayılır 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ünay V. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Hepside birbirinden güzel zevkinize çok düşkünsünüz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Yılmaz Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Satma sebebiyetleriniz zevk amaçlımı yoksa ticaret amaçlı mı? Çünkü çok düşük km.lerde satılmış araçlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Tabii senin katkıların olmasa ford son 10 yılın satış liderliğini nasıl elinde tutacaktı... En şık sanki sonuncu olan Aynen öyle, aslında Otosan yarım elma gönül alma bana torpil geçmeli Hepside birbirinden güzel zevkinize çok düşkünsünüz Teşekkür ederim, madem biniyorum en donanımlısı olsun düşüncesindeyim.. Siyahın jantları x paket sayılır Katılmamak elde değil 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Vay be Nihat abi 3 ile 6 aynı araba ama jantlar farklı. Şuanki arabana jant takmayı düşünür müsün 3. gibi yoksa böyle 16" daha iyi mi dersin ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Satma sebebiyetleriniz zevk amaçlımı yoksa ticaret amaçlı mı? Çünkü çok düşük km.lerde satılmış araçlar. Ticari amaçlı hiçbir zaman düşünmedim ama hiçbirinde de zarar etmedim.Çevremdekiler ne kadar titiz olduğumu çok iyi bilir, fazla yıpratmadan satar mümkünse daha üst modelini almaya çalışıyorum o kadar.. Vay be Nihat abi 3 ile 6 aynı araba ama jantlar farklı. Şuanki arabana jant takmayı düşünür müsün 3. gibi yoksa böyle 16" daha iyi mi dersin ? Sabri böyle daha iyi. Eğer değişmeyi düşünürsem Focus'un reklamlarındaki 5 kollu olanıyla değişirim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Satma sebebiyetleriniz zevk amaçlımı yoksa ticaret amaçlı mı? Çünkü çok düşük km.lerde satılmış araçlar. Ticari amaçlı hiçbir zaman düşünmedim ama hiçbirinde de zarar etmedim.Çevremdekiler ne kadar titiz olduğumu çok iyi bilir, fazla yıpratmadan satar mümkünse daha üst modelini almaya çalışıyorum o kadar..Vay be Nihat abi 3 ile 6 aynı araba ama jantlar farklı. Şuanki arabana jant takmayı düşünür müsün 3. gibi yoksa böyle 16" daha iyi mi dersin ? Sabri böyle daha iyi. Eğer değişmeyi düşünürsem Focus'un reklamlarındaki 5 kollu olanıyla değişirim. 1 yil once sormuştum takimi 1.800 lira demişlerdi tekrar aramak lazim belki düşmüştur veya artmıştir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 1 yil once sormuştum takimi 1.800 lira demişlerdi tekrar aramak lazim belki düşmüştur veya artmıştir Hatta o zamanda bana sormuştun hatırlıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 abi sıkılmıyor musun ya ? arabanı nerdeyse her sene 2 defa değiştirmişsin ama hep aynı yeni araba diye biniyosun ama her yeri aynı ben olsam yeni aldığımı fark bile etmezdim 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 abi sıkılmıyor musun ya ? arabanı nerdeyse her sene 2 defa değiştirmişsin ama hep aynı yeni araba diye biniyosun ama her yeri aynı ben olsam yeni aldığımı fark bile etmezdim Kutluhan, her defasında bu kez başka olacak dedim jettası, golfü, civic'i vs vs denedim nedense içime sinmedi yine baktım ki Focus'lanmışım. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Polat Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 10, 2013 Hepsi birbirinden bakımlı, güzel duruyorlar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap