ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Tek kapının mı yoksa takım mı bu fiyat? Ford fiyatını merak ettim Ford fiyatı kdv dahil 581 tl Bu sadece nikelaj olarak gelmiyor sıyırıcı fitil komple olarak geliyor Çok para ya Neyse teşekkür ederim Soyle uygun bir onerim olabilir ama siyahini verebilirim 70 tl orjinal aksesuarcıdan nikelaj kaplatıp baya uygun hale getirebilirsiniz cok farklı durmaz . Acaba gelmedimi bu st tampon bilgi verirmisiniz acaba ☺️ Acıkcası Ön tampon geldi cok adetli olmamakla beraber sis far cerceveleri gelmedi onlarında stogumuza girmesini bekliyoruz ondan sonra burada paylasıcam 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Acıkcası Ön tampon geldi cok adetli olmamakla beraber sis far cerceveleri gelmedi onlarında stogumuza girmesini bekliyoruz ondan sonra burada paylasıcam Ohh sonunda güzel haber oem parça mı yoksa yan sanayi benzeri mi? Oem'se fiyat baya tuzlu oluyorda araştırmalarıma göre Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Seçkin Ozel Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 aracin alt, arka bagaj altina denk gelen kisimdaki plastik parca, buyukce kapak gibi dusunebilirsiniz. Resim atmasini beceremedim. Focus 3. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Tek kapının mı yoksa takım mı bu fiyat? Ford fiyatını merak ettim Tek kapı ya 2 kere garantiden değiştirtmiştim rengi attı diye intikam aliyorlar heralde 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Köfteci Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 çok şükür onuda bekleriz artık dun bırı paylaşmıs focus 3 ön tampon geldi set geldi diye sete 4500 fiyat cekmıs ki sizinki gibi icinde far felan yok tamponada 1500 diyor bana biraz ucuk geldı gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Tek kapı ya 2 kere garantiden değiştirtmiştim rengi attı diye intikam aliyorlar heralde O paraya arabayı komple kromaj kaplatırız bea 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Şahin Doğan Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 (düzenlendi) Merhabalar 2012 tcdi titanyum marka arac icin baski balata tam set fiyati nedir. Sanirim degistirmem gerekecek @ER-OL Otomotiv ER-OL Otomotiv Ağustos 28, 2014 Şahin Doğan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Coşkun Temur Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Bu tarz ledli xenon far sizde mevcutmudur acaba? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 28, 2014 Coşkun bey ben de merak ediyorum bu farları Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sedat karcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 29, 2014 Merhabalar 2011 focus 2.5 tdci için bakım seti (motor yağı 5w30, yağ hava ve polen filtreleri, karter tapası) fiyatı verebilirmisiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Ohh sonunda güzel haber oem parça mı yoksa yan sanayi benzeri mi? Oem'se fiyat baya tuzlu oluyorda araştırmalarıma göre Ürün OEM fakat sis far cerceveleri su an gelmedi tamamlanınca fiyatını bildiricem. aracin alt, arka bagaj altina denk gelen kisimdaki plastik parca, buyukce kapak gibi dusunebilirsiniz. Resim atmasini beceremedim. Focus 3. Kdv dahil 180 tl fiyatı var. Merhabalar 2012 tcdi titanyum marka arac icin baski balata tam set fiyati nedir. Sanirim degistirmem gerekecek @ER-OL Otomotiv ER-OL Otomotiv 410 TL KDV dahil sachs olarak debriyaj setinin fiyatı var rulmanında kdv dahil 190 tl orjinal olarak fiyatı var stogumuzda mevcut. Bu tarz ledli xenon far sizde mevcutmudur acaba? Malesef mevcut degil. Coşkun bey ben de merak ediyorum bu farları Malesef stogumuzda mevcut degil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sedat karcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Merhabalar 2011 focus 2.5 tdci için bakım seti (motor yağı 5w30, yağ hava ve polen filtreleri, karter tapası) fiyatı verebilirmisiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Merhabalar 2011 focus 2.5 tdci için bakım seti (motor yağı 5w30, yağ hava ve polen filtreleri, karter tapası) fiyatı verebilirmisiniz? Motor yağı 65 tl Yag filitre 10 tl Polen filitre 20 esdeger 40 orjinal Karter tapa 5 tl Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
sedat karcan Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 30, 2014 Teşekkürler birde hava filtresi fiyatı verirmisiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 1, 2014 Teşekkürler birde hava filtresi fiyatı verirmisiniz? 15 esdeger 30 ithal 40 orjinal olarak 3 kalitede urun var hepsi mevcut . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap