Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2015 Merhaba resimde görülen far yikama kapağını tutan demir kısım gerekli çıkma veya sıfır fiyat verebilir misiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2015 focus3 sonyde kullanılan ön kapı ve arka kapıdaki hoparlörler lazım, mevcut sistemdeki hoparlörler yüzünden arabada müzik dinleyemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2015 2015 focus titanium araç için gündüz ledli bi Xenon far fiyatı alabilirmiyim dolu ve boş şeklinde orjinal yan sanayide olabilir. Teşekkürler. Maalesef mevcut değil. focus3 sonyde kullanılan ön kapı ve arka kapıdaki hoparlörler lazım, mevcut sistemdeki hoparlörler yüzünden arabada müzik dinleyemiyorum. Tanesinin kdv dahil 85 tl fiyatı var stokta mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2015 (düzenlendi) Resimde görülen bagaj takozu için fiyat verebilir misiniz araç 2012 tit.x focus 1.6 ecoboost Ayrıca üstte far yikama pompasıyla ilgili 3 kez sizi aradım döneceğinizi bildirdiniz ama arayan olmadı parça kodu BM51-13L015-AC olacak far yikama jet Sol Ekim 17, 2015 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 (düzenlendi) Resimde görülen bagaj takozu için fiyat verebilir misiniz araç 2012 tit.x focus 1.6 ecoboost Ayrıca üstte far yikama pompasıyla ilgili 3 kez sizi aradım döneceğinizi bildirdiniz ama arayan olmadı parça kodu BM51-13L015-AC olacak far yikama jet Sol Benimle bir kere görüştünüz bende o küçük parçanın far yıkama motoruyla geldiğini tek gelmediğini belirttim. Elimde olduğunu ordan kontrol edeceğimi söylemiştim . Eğer tek olarak gelen bir parça ise dönüş yaparım demiştim. Bir yanlış anlaşıma olmuş sanırım kusura bakmayın. Stoğumuzda mevcut 210 tl fiyatı var. Aracınız sedan ise stokta mevcut 13 tl fiyatı var. Ekim 19, 2015 ER-OL Otomotiv tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 12 Focus Tit.X 1.6 EB Motor altı koruyucu kapak fiyat verebilir misiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 19, 2015 12 Focus Tit.X 1.6 EB Motor altı koruyucu kapak fiyat verebilir misiniz Orjinal olarak 170 tl fiyatı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2015 Benimle bir kere görüştünüz bende o küçük parçanın far yıkama motoruyla geldiğini tek gelmediğini belirttim. Elimde olduğunu ordan kontrol edeceğimi söylemiştim . Eğer tek olarak gelen bir parça ise dönüş yaparım demiştim. Bir yanlış anlaşıma olmuş sanırım kusura bakmayın. Stoğumuzda mevcut 210 tl fiyatı var. Aracınız sedan ise stokta mevcut 13 tl fiyatı var. Parçalar geldi Teşekkür ederim. Bagaj takozu uyum saglamadı gelen parça çok farklı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2015 Parçalar geldi Teşekkür ederim. Bagaj takozu uyum saglamadı gelen parça çok farklı Tam olarak bagaj kapağından istediğiniz takozun geniş açılı resmini atabilir misiniz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 23, 2015 (düzenlendi) Focus 2012 Trend sedan ön/arka orjinal ve yan sanayi balata fiyatı nedir? Teşekkürler Ekim 23, 2015 Teoman Saraç tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Focus 2012 Trend sedan ön/arka orjinal ve yan sanayi balata fiyatı nedir? Teşekkürler Ön balata : Orjinal olarak 120 TL FIYATI VAR. FEDERAL MOGUL 50 AC DELCO 45 KALE 55 Arka balata : Orjinal 110 federal mogul: 45 tl ac delco: 40 tl kale 50 tl Fiyatlar kdv dahildir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2015 Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Bayrak Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Merhaba Focus 3 için mercekli veya gündüz ledli far var mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2015 Tam olarak bagaj kapağından istediğiniz takozun geniş açılı resmini atabilir misiniz ? resimler aşağıdaki gibidir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 27, 2015 (düzenlendi) Focus 1.6 EcoBoost 182 Ps buji takımı fiyatı alabilirmiyim. Ayrıca bu bujiler ecoboost motorda farklı mıdır Ayrıca kauçuk paspas takımı gerekiyor orjinal Ekim 27, 2015 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap