Gökmen Çevirgen Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 (düzenlendi) Merhaba @ER-OL Otomotiv, 2013 Focus "BM51 13776 EA" tavan aydınlatma lambası elektronik kartı var mıdır fiyatı nedir ? İyi çalışmalar. Nisan 10, 2017 Gökmen Çevirgen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 10, 2017 6 saat önce, Gökmen Çevirgen yazdı: Merhaba @ER-OL Otomotiv, 2013 Focus "BM51 13776 EA" tavan aydınlatma lambası elektronik kartı var mıdır fiyatı nedir ? İyi çalışmalar. Maalesef mevcut değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 11, 2017 Selamlar..focus 3 Hb icin arka fren balata marka ve fiyatlari nelerdir? Ne kullaniliyor genelde..on saglam..sadece arka degismek mi mantikli, on-arka takim halinde degismek mi? Kargo ucreti var mi harici..hayirli aksamlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 13, 2017 06.04.2017 - 10:48 tarihinde, murat özcan yazdı: hocam merhabalar,2013 focus ti vct otomatik amortisor tepe bilyası ne kadar acaba Orijinalinin tanesinin 40, eşdeğerinin 25 tl fiyatı var. --5 dakika sonra eklendi-- 11.04.2017 - 18:27 tarihinde, Halit AYDIN yazdı: Selamlar..focus 3 Hb icin arka fren balata marka ve fiyatlari nelerdir? Ne kullaniliyor genelde..on saglam..sadece arka degismek mi mantikli, on-arka takim halinde degismek mi? Kargo ucreti var mi harici..hayirli aksamlar Bsg 35 Apatech 45 Kale 50 Meyle 60 Bosch 65 Motorcraft orijinal (110) Orijinal hariç hepsinde kargo hariçtir. Ortalama 8-10 tl arası bir kargo ücreti yansır. Stoğumuzda bütün ürünler mevcut olup fiyatlar kdv dahildir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdinç Öz Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 2017 Merhabalar, Resimde sarı çerçeve içine aldığım arka deflektör için fiyat verebilir misiniz resimde HB görünüyor ancak araç aslında sedan. Ürün numarası fark ederse diye ek bilgi vermek istedim. Ayrıca radyatör alt bakalit diye bir parça var bununda fiyatını rica ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 23 saat önce, Erdinç Öz yazdı: Merhabalar, Resimde sarı çerçeve içine aldığım arka deflektör için fiyat verebilir misiniz resimde HB görünüyor ancak araç aslında sedan. Ürün numarası fark ederse diye ek bilgi vermek istedim. Ayrıca radyatör alt bakalit diye bir parça var bununda fiyatını rica ederim. Stoğumuzda mevcut kdv kargo dahil 195 tl fiyatı var. Radyatör alt muhafazasının da 195 tl orijinalinin, eşdeğerinin 40 tl fiyatı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Elinizde kapaksız bijon somunu var mı, tane fiyatı ne kadar? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 17 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Elinizde kapaksız bijon somunu var mı, tane fiyatı ne kadar? Var var. Ucuz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 24 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Var var. Ucuz Ooo hem de ucuz, sar sar üç beş takım gelsin Ya ben lastikleri değiştirirken usta söyledi, bu kapaklılar sıkıntı yaratabilir dedi. Fır fır dönüyor kapaklar, ondan sorduydum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Bir saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Ooo hem de ucuz, sar sar üç beş takım gelsin Ya ben lastikleri değiştirirken usta söyledi, bu kapaklılar sıkıntı yaratabilir dedi. Fır fır dönüyor kapaklar, ondan sorduydum. Aynısını bana da söyledi lastikçi. 2 dk lık Söküp takma işi eziyete dönüştü. Tek parça bijon kaç para acep. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Bir saat önce, Fatih Mehmet USLU yazdı: Aynısını bana da söyledi lastikçi. 2 dk lık Söküp takma işi eziyete dönüştü. Tek parça bijon kaç para acep. En iyisinin tanesi 10 TL gibi bişey, ben 4-5 TL olanlardan aldım. Kışlık-yazlık değişiminde rahat olmuştu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ertan Yücel Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 2 saat önce, Süleyman Ünal yazdı: Elinizde kapaksız bijon somunu var mı, tane fiyatı ne kadar? 20 tane de bana lazım tek parça demir olanlarından Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 2012 model focus için port bagaj ayağı var mı? varsa fiyatı ne kadar? orjinal ya da marka bilgisi verebilir misiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre D Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 22, 2017 merhaba, 2015 focus için ışıklı vites topuzu var mı (6 vitesli) ? Varsa fiyat bilgisi verebilirmisiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2017 @ER-OL Otomotiv lastik subaplarinin kapaklarini metal takmislar kaynamis acimiyor kesmek lazim. sensorluymus de sensorlerde sikinti yok subap ayri olarak satiliyirmu sensore uygun yoksa takimmi ? fiyatlari alabilirmiyim tskler. --2 dakika sonra eklendi-- @ER-OL Otomotiv lastik subaplarinin kapaklarini metal takmislar kaynamis acimiyor kesmek lazim. sensorluymus de sensorlerde sikinti yok subap ayri olarak satiliyirmu sensore uygun yoksa takimmi ? fiyatlari alabilirmiyim tskler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap