Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 Merhabalar. Triger değişim vakti geldi. Triger seri orjinal + v kayışı dedi usta. Devirdaim e gerek yokmuş. Bir de yağ bakım seti fiyatı alabilirmiyim? Araç 2012 model benzinli otomatik. iyi çalışmalar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 (düzenlendi) 03.03.2018 - 09:29 tarihinde, Erhan Erten yazdı: Merhabalar. Triger değişim vakti geldi. Triger seri orjinal + v kayışı dedi usta. Devirdaim e gerek yokmuş. Bir de yağ bakım seti fiyatı alabilirmiyim? Araç 2012 model benzinli otomatik. iyi çalışmalar. Expand Bizim aynı zamanlar sizinle Ben bi fiyat aldım bakalım ne verecek? İşçilik ne vereceksiniz? Birde kesinlikle devirdaimin değişmesini öneriyorlar... Mart 3, 2018 Teoman S. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 03.03.2018 - 09:38 tarihinde, Teoman S. yazdı: Bizim aynı zamanlar sizinle Ben b ifiyat aldım bakalım ne verecek? Birde kesinlikle devirdaimin değişmesini öneriyorlar... Expand Devirdaim nedir anlamam burda okuduklarım üzerine onu da alıyım mı diye sordum. Valla ustam gerek yok dedi sabah uğradım. Muayene de bitiyor. Egzos pulu yoktu onu hallettim. Lpg ile ilgili mevzuat değişikliği sebebiyle yapılacak işlemler vardı usta çok yoğundu muayeneye gideceğim gün halledeceğim. Sigorta kasko süresi gelmiş onları yeniledim masraflardayız Bir yandan aracı değiştirmeyi de düşünüyorum trigere ellemesemmiki diye de düşünüyorum Araç 122bin km oldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 03.03.2018 - 09:44 tarihinde, Erhan Erten yazdı: Devirdaim nedir anlamam burda okuduklarım üzerine onu da alıyım mı diye sordum. Valla ustam gerek yok dedi sabah uğradım. Muayene de bitiyor. Egzos pulu yoktu onu hallettim. Lpg ile ilgili mevzuat değişikliği sebebiyle yapılacak işlemler vardı usta çok yoğundu muayeneye gideceğim gün halledeceğim. Sigorta kasko süresi gelmiş onları yeniledim masraflardayız Bir yandan aracı değiştirmeyi de düşünüyorum trigere ellemesemmiki diye de düşünüyorum Araç 122bin km oldu. Expand Vu huuuu. 122 bin benzinli otomatik araçta maşallah. Ama 5 sene / 122 bin benim tahminim geç kalındığı yönünde. Servisle konuşmuştum. Bu 3 ünü aynı anda değişmesi iyi olacağı başına sonradan iş açmaması yönündeydi. Servisin fiyatı 1200 tl ye yakındı. Birde bana söylenen (keklemedilerse ) bu triger kayışı Dayco kullanıyorlar ama servisin temin ettiği ile dışarıdaki farklıymış. Aynı yağ gibi düşün dediler; otosan yağa ilave katkı maddesi ekletip kullanıyormuş, Bu kayıştada kendine göre üretim istiyormuş. Bana pek mantıklı gelmedi ama ..... Bu ay sizin masraf ayı anlaşılan... Kolay gelsin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cankut Bulut Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 @ER-OL Otomotiv Merhabalar, Aracım Focus Sedan 2012 model. Görseldeki taban halısından bulabilir miyiz acaba? Var ise fiyat ve ödeme konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 3, 2018 03.03.2018 - 09:29 tarihinde, Erhan Erten yazdı: Merhabalar. Triger değişim vakti geldi. Triger seri orjinal + v kayışı dedi usta. Devirdaim e gerek yokmuş. Bir de yağ bakım seti fiyatı alabilirmiyim? Araç 2012 model benzinli otomatik. iyi çalışmalar. Expand devridaim motoru, soğutma suyunu motor içine pompalayan motor. triger kayışına bağlı. kendisine kolay kolay bir şey olmaz ama contası vs eskiyip su kaçırmaya başlayabilir, o zaman aynı işçiliği tekrar ödemek zorunda kalırsınız tahminen 200tl filandır. bence değiştirin. antifiriz değişmediyse onuda komple değiştirin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2018 27.02.2018 - 14:02 tarihinde, Vahit G yazdı: ford focus 2008 makyajlı kasa benzin lpgli 115 beygir aracım için yağ hava (orjinal) polen (yerli) filtre, yağ ve buji takımı almak istiyorum fiyat ve kargo ne tutuyor kahramanmaraş için? iyi çalışmalar. Expand Polen 15 Yağ 25 Hava filtresi 35 Motor yağı 100 Buji takımı 30 tl Stoğumuzda mevcut. Kargo tarafımızdan karşılanacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2018 2016 model sedan kasa focus un bagaj kapagindaki keceyi tutan klipslerden varmi. Bunlar tek kullanimlikmi. Sis lambasi degistirecez diye soktuk. Taktigimizda gevsek kaldilar. Adet olarakmi satiliyor yoksa paket halindemi ucret nedir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 6, 2018 03.03.2018 - 09:29 tarihinde, Erhan Erten yazdı: Merhabalar. Triger değişim vakti geldi. Triger seri orjinal + v kayışı dedi usta. Devirdaim e gerek yokmuş. Bir de yağ bakım seti fiyatı alabilirmiyim? Araç 2012 model benzinli otomatik. iyi çalışmalar. Expand Triger seti orjinal 240 v kayış set 190 orijinal Devirdaim 160 pierburg ( ford kutunun içinden çıkan üründe pierburg markadır ) yağ 25 hava 35 polen 50 motor yağı 110 Filtreler orjinaldir. Fiyatlar kdv dahildir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Y. Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2018 Merhaba, Araç: 2014 Ford Tourneo Courier 1.6 TDCI Titanium Plus (manuel) Aracım şu an 52 bin km'de. 30 bin km'ye kadarki bakımları yetkili serviste, son bakımı ise 45 bin km'de önceki sahibi tarafından özel serviste yaptırılmış. Malzemelerini kendim satın alarak standart bakım yaptırmayı düşünüyorum. Yağ olarak Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30 tercih ederim. Ek olarak, hidrolik fren yağı seviyesinin MIN çizgisinin altına düştüğünü fark ettim. Bir miktar yağ eklenmesi gerekiyor. Kullanma kılavuzunda hidrolik fren yağı Dot 4 LV High Performance BU7J-M6C65-xxxx (Şartname: WSS-M6C65-A2) olarak belirtilmiş. Hidrolik yağını komple mi değiştirtmeliyim yoksa ekleme mi yaptırmalıyım? Önerilerinize açığım. Yakıt filtresini de değiştirmeliyim sizce? Veya içerisindeki suyun tahliye edilmesi yeterli olur mu? Periyodik bakım tablosunda her 30 bin km'de değiştirilmesi gerektiği yazmakta. Özetle, 1) 4 litre motor yağı 2) Yağ filtresi 3) Hava filtesi 4) Polen filtresi 5) Hidrolik fren yağı (opsiyonel) 6) Yakıt filtresi (opsiyonel) Fiyat alabilir miyim? Şimdiden teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bülent Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 27, 2018 merhaba; 2009 focus ışıklı vites topuzunun fiyatını öğrenebilirmiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ergün YILDIZ Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 06.03.2018 - 11:52 tarihinde, Resul özdemir yazdı: 2016 model sedan kasa focus un bagaj kapagindaki keceyi tutan klipslerden varmi. Bunlar tek kullanimlikmi. Sis lambasi degistirecez diye soktuk. Taktigimizda gevsek kaldilar. Adet olarakmi satiliyor yoksa paket halindemi ucret nedir. Expand https://www.aliexpress.com/item/Yetaha-50Pcs-6-3mm-Hole-Dia-Plastic-Rivets-Car-Door-Trim-Panel-Retainer-Clip-for-Ford/32677280605.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.PxG8Lx Bunlardan alırsanız işinizi fazlasıyla görecektir. bende bunlardan aldım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Celal Maraşlıoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 2011 benzinli focus 3 90000 bakım seti ön,arka balata ve sağ motor takozu fiyatlarını alabilirmiyim balatalar için sarı etiket kırmızı etiket diyorlar orjinalinde hangisi mevcut ve hangisini önerirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ömer Faruk Zengin Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2018 Aracımı aldığım günden beri tüm yedek parçalarını tedarik ettiğim tek yer. Gerçekten çok iyi ilgi ve alaka var. Özellikle Berk bey çok ilgili birisi. Emeği geçen herkese teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Aydın Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2018 Merhaba, 2014 Focus 1.6 TDCi Trend X aracım 130 bin km de triger seti, v kayışı, devirdaim, yağ bakım seti, 1 adet lastik basınç sensörü (bunun tanıtılması için servise mi gitmek gerek), fren lambası ampülü için fiyat verebilirmisiniz. Ayrıca 135 bin bakım için şunu da değiştirseniz iyi olur diyeceğiniz birşey varmı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap