Ali Öztürk Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 2015 ford focus sağ ve sol havalandırma kanalı krom çerçeve ile kapı açma kolları çevresi kromu var mı ve ücretler nelerdir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 (düzenlendi) 1 saat önce, Ali Öztürk said: 2015 ford focus sağ ve sol havalandırma kanalı krom çerçeve ile kapı açma kolları çevresi kromu var mı ve ücretler nelerdir? Bunları ancak ebay ve aliexpress gibi sitelerde bulabilirsiniz. Bunlar aksesuar Er-ol otomotiv satmıyor. this http://m.ebay.com/itm/Air-conditioning-vent-Interior-Trim-Cover-chrome-for-Ford-New-Focus-/111807916588?nav=SEARCH Kasım 10, 2015 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Öztürk Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Ozer bey ben trde buldum ama fiyati burada ne kadar diye merak ettim. http://m.n11.com/ford-focus-kenar-klima-havalandirma-cercevesi-seti-P81689383 Ayrıca aliexpresste sizin verdiğiniz linktekinden daha uygun. Aracın içi cok sade biraz ceki duzen verelim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Er-ol otomotiv aksesuar satmıyor bu şekilde 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2015 8 saat önce, Özer Aksu said: Merhaba Takoz Ok. Anahtar plakası da benim elimde bulunan gibi degil. Resimlerde görebilirsiniz Sizin anahtar plakası yedek anahtar için olanı.İlk anahtar parlak mavi renkte titanium için anahtar farkı yok ki? sizin koyduğunuz eski tip, Erol otonun koyduğu yeni tip. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 5 saat önce, Ozan Kar said: titanium için anahtar farkı yok ki? sizin koyduğunuz eski tip, Erol otonun koyduğu yeni tip. Eski olsa 2014 araçta aynı anahtar olmaz sanırım. Yedek anahtar ile ilk anahtarın on plakaları farklı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Şimdi, Özer Aksu said: Eski olsa 2014 araçta aynı anahtar olmaz sanırım. Yedek anahtar ile ilk anahtarın on plakaları farklı. Ozan beyinde söylediği gibi ürün seviye değiştirmiş ve mat şekilde geliyor bu tipe dönmüş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 3 dakika önce, ER-OL Otomotiv said: Ozan beyinde söylediği gibi ürün seviye değiştirmiş ve mat şekilde geliyor bu tipe dönmüş. Mat olmayanını bulamazmıyız bana o gerekiyor. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 benim 2 kumandam da mavi değil. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 5 saat önce, Ozan Kar said: titanium için anahtar farkı yok ki? sizin koyduğunuz eski tip, Erol otonun koyduğu yeni tip. Eski olsa 2014 araçta aynı anahtar olmaz sanırım. Yedek anahtar ile ilk anahtarın on plakaları farklı. Şasi numaranızla microcatten baktırın dediğimi görürsünüz. serviste filan bi sebeple değişmiştir. Anahtarlar arasında yedek veya ilk diye bir ayrım yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 1 saat önce, Özer Aksu said: Mat olmayanını bulamazmıyız bana o gerekiyor. Teşekkürler Yetkili servisten ürünü temin ettim eski seviye olarak stoklarında mevcutmuş. Görseli ektedir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 1 saat önce, Özer Aksu said: Mat olmayanını bulamazmıyız bana o gerekiyor. Teşekkürler Yetkili servisten ürünü temin ettim eski seviye olarak stoklarında mevcutmuş. Görseli ektedir. Parlak olanın fiyatı nedir acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 (düzenlendi) 27 dakika önce, ER-OL Otomotiv said: Yetkili servisten ürünü temin ettim eski seviye olarak stoklarında mevcutmuş. Görseli ektedir. ok sağdaki parlak olanının ödemesini mail order ile yaptım. Teşekkür ederim kolay gelsin Kasım 11, 2015 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 2012 focus 3 ön arka fren balatası fomoco baskılı olan orjinal ve eşdeğer motocraft fiyat nedir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ER-OL Otomotiv Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2015 7 saat önce, Özer Aksu said: Mat olmayanını bulamazmıyız bana o gerekiyor. Teşekkürler Ön balata : Fomoco (logolu) 195 TL motorcraft olarak 120 TL FIYATI VAR. FEDERAL MOGUL 50 AC DELCO 45 KALE 55 Arka balata : Fomoco (logolu) 180 tl motorcraft 110 federal mogul: 45 tl ac delco: 40 tl kale 50 tl Fiyatlar kdv dahildir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap