Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
bugün yaklaşık işe git gel 90 km yol yaptım.geldikten sonra bi 3-4km yol daha sonra bi arkadaşı ziyarete gittim eve dönüş mesafem en fazla 3km falan arabayı park edicem ama bi uğultu bu ses ne bizdenmi arabadanmı geliyo derken indim motor tarafından harareti gidermedeki gelen ses bildiğiniz üzere uğultu yaklaşık 5 dk sürdü
ciddiye alınacak bi sıkıntımı yoksa tekrarlarsamı servisi ziyarete gideyim bu arada motor ısı göstergesinde dikkatimi çeken bi artma görmedim diye hatırlıyorum
Soru
alper sönmez
bugün yaşadığım bir olayı anlatayım
bugün yaklaşık işe git gel 90 km yol yaptım.geldikten sonra bi 3-4km yol daha sonra bi arkadaşı ziyarete gittim eve dönüş mesafem en fazla 3km falan arabayı park edicem ama bi uğultu bu ses ne bizdenmi arabadanmı geliyo derken indim motor tarafından harareti gidermedeki gelen ses bildiğiniz üzere uğultu yaklaşık 5 dk sürdü
ciddiye alınacak bi sıkıntımı yoksa tekrarlarsamı servisi ziyarete gideyim bu arada motor ısı göstergesinde dikkatimi çeken bi artma görmedim diye hatırlıyorum
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap