goyildirim Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2011 arkadaşlar bir tane focus beğendik bi arkadaşa. ama kafama takılan bişe var. ruhsatta motor hacmi 1.6 yazıyor ama güç kısmında 66 yada 69 kw yazıyodu.(tam hatırlamıyorum) ford müşteri hizmetlerini aradık bizim 1.4 benzinli focus 2 aracımız yok diyor. ama internette bakarsanız 1.4 focus2 araçları görebilirsiniz. galiba şirketler aracılığıyla türkiyeye gelmiş ama ford un haberi yok:-) arabayı denedim yol düz olduğu için farkı pek göremedim. acaba motor üstünde yada başka bi yerde motor hacmi yazıyomu? nasıl anlarız 1.4 mü 1.6 mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 1.4 benzinli Focus II var evet... Telefondakilerin haberi yoktur çünkü çok az ve özel gelen araçlar bunlar...yani katalog da bulunmadı..en azından ben görmedim. sizin dediğinize göre araç 85 hp civarı oluyor ki bu da 1.4 olduğunu gösteriyor.. Normalde 1.6 araç 115 hp dir.. Son zamanlarda 1.6 100 lüklerde geldi.. Motor da yazıyor mu bilmiyorum ama motor resimlerine bakarak anlarsınız...Altdakiler gibi değilse 1.4'dür Bu motor 1.6 100 hp (oto) Bu motor 1.6 115 hp (man) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Yusuf abimizde Focus 2 var. 1.4 16v 80 hp yanlış hatırlamıyorsam. O size yardımcı olacaktır gayet güzel bir motor kasayı 1.6 ile 1.4 arasındaki farkı anlamak zordur çünkü teknik verileri gayet güzel. 127 nm tork 3500 deivrde.Max speed 164 km/h. 0-100 14sn. Yakıt tüketimi karışık 6.6 L/100 kmde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Yusuf abimizde Focus 2 var. 1.4 16v 80 hp yanlış hatırlamıyorsam. O size yardımcı olacaktır gayet güzel bir motor kasayı 1.6 ile 1.4 arasındaki farkı anlamak zordur çünkü teknik verileri gayet güzel. 127 nm tork 3500 deivrde.Max speed 164 km/h. 0-100 14sn. Yakıt tüketimi karışık 6.6 L/100 kmde. Pek anlaşılmaz dedin ama arada yeterince fark var 10.9 - 195 km/h gibi. aynı 1.6 ile 1.6 T farkı gibi 10.9 - 7.9 sen şimdi ecoboost ile normal 1.6 ile arasında pek fark yok mu diyon :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 yani normal kullanımdan bahsetmiştim. tabi redlinne kullanımlarda fark olur ama şehir içinde dur kalk en fazla 50 m gdiliyor farkı anlamak zor olmaz mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 yani normal kullanımdan bahsetmiştim. tabi redlinne kullanımlarda fark olur ama şehir içinde dur kalk en fazla 50 m gdiliyor farkı anlamak zor olmaz mı Kesinlikle :D Ben takıldım sana zaten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 10, 2011 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Guest Tolga KARACA Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Ben anlamak için Yusuf u arardım herhal! Görsel manada fazla fark olmayabilir, muhtemelen 1.4 lerin egzost uçları biraz daha dar, jant ölçüleri küçüktür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Motorlar farklı abi..Araca bakacak sonuçta...Motordan anlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 goyildirim Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 arkadaşlar arabanın motor resmini yüklüyorum. ama baya bi kirli. karşılaştırmak zor olabilir. uA_Y_C_A arkaşın eklediği resimde motor tertemiz maşallah.:-) ayrıca o aracın bugün lifte kaldırılmış halini gördüm. motorun altında Ford 1.6. yazıyodu. fotosunu çektim ama yazı pek belli değil. sizce 1.6 mı 1.4 mü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Resimdeki motor 1,6 100 hp lik olan motor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 goyildirim Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 arkadaşlar arabanın motor resmini yüklüyorum. ama baya bi kirli. karşılaştırmak zor olabilir. uA_Y_C_A arkaşın eklediği resimde motor tertemiz maşallah.:-) ayrıca o aracın bugün lifte kaldırılmış halini gördüm. motorun altında Ford 1.6. yazıyodu. fotosunu çektim ama yazı pek belli değil. sizce 1.6 mı 1.4 mü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Araç otomatik mi 1.6 100 ps lik motor bu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 goyildirim Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Araç otomatik mi 1.6 100 ps lik motor bu. hayır otomatik değil. manuel vites. teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. motorun altında, galiba geri vites müşürü o kablo, onun yanında ford 1.6 yazıyodu. bugün tesadüfen gördüm. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Aracın motoru 1,6 100 hp arkadaşım Kirli temiz olması bişey değiştirmez görüntüde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2011 Araç kac model ? Makyajli kasa mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
goyildirim
arkadaşlar bir tane focus beğendik bi arkadaşa. ama kafama takılan bişe var.
ruhsatta motor hacmi 1.6 yazıyor ama güç kısmında 66 yada 69 kw yazıyodu.(tam hatırlamıyorum)
ford müşteri hizmetlerini aradık bizim 1.4 benzinli focus 2 aracımız yok diyor.
ama internette bakarsanız 1.4 focus2 araçları görebilirsiniz. galiba şirketler aracılığıyla türkiyeye gelmiş ama ford un haberi yok:-)
arabayı denedim yol düz olduğu için farkı pek göremedim.
acaba motor üstünde yada başka bi yerde motor hacmi yazıyomu? nasıl anlarız 1.4 mü 1.6 mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 18 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap