goyildirim Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Haziran 10, 2011 arkadaşlar bir tane focus beğendik bi arkadaşa. ama kafama takılan bişe var. ruhsatta motor hacmi 1.6 yazıyor ama güç kısmında 66 yada 69 kw yazıyodu.(tam hatırlamıyorum) ford müşteri hizmetlerini aradık bizim 1.4 benzinli focus 2 aracımız yok diyor. ama internette bakarsanız 1.4 focus2 araçları görebilirsiniz. galiba şirketler aracılığıyla türkiyeye gelmiş ama ford un haberi yok:-) arabayı denedim yol düz olduğu için farkı pek göremedim. acaba motor üstünde yada başka bi yerde motor hacmi yazıyomu? nasıl anlarız 1.4 mü 1.6 mı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 goyildirim Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Araç kac model ? Makyajli kasa mi araç 2007 model focus 2. makyajlı değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 2011 Hayırlısı olsun.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 2011 Sanırım bana gerek kalmamış. Açıkcası 1,6 ile 1,4 arasındaki görünüm farklarını bilmiyorum. Bi ara benim aracın motor görüntüsünü atayım, bakalım 1,6 lardan farkı neler görünüm olarak. Normal kullanımda biçok sürücü aradaki performans farkını anlamayabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
goyildirim
arkadaşlar bir tane focus beğendik bi arkadaşa. ama kafama takılan bişe var.
ruhsatta motor hacmi 1.6 yazıyor ama güç kısmında 66 yada 69 kw yazıyodu.(tam hatırlamıyorum)
ford müşteri hizmetlerini aradık bizim 1.4 benzinli focus 2 aracımız yok diyor.
ama internette bakarsanız 1.4 focus2 araçları görebilirsiniz. galiba şirketler aracılığıyla türkiyeye gelmiş ama ford un haberi yok:-)
arabayı denedim yol düz olduğu için farkı pek göremedim.
acaba motor üstünde yada başka bi yerde motor hacmi yazıyomu? nasıl anlarız 1.4 mü 1.6 mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 18 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap