Muhammed i. Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 15, 2013 Arkadaşlar aracımda belli yerlerde yüzeysel çizikler var. Bu çizikleri kendim (amatör olarak) giderebileceğim bir yöntem varmıdır? Varsa nasıldır? Aracımı her zaman kendim temizlerim artık amatör anlamda boya koruma ve cila yapmak istiyorum bunun nasıl yapıldığını ve kullanılabilecek olumlu sonuçlar veren ürünlerin ismini verebilirmisiniz? (reklam olacaksa mesaj atabilirsiniz) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 15, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus II → Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Detailing Car Care (Araç Temizliği)" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 18, 2013 öndekiler taş izi , arkadakide biri anahtarla geçmiş gibi duruyor Pasta ile çıkmaz şuan kendi aracımda bu tip şeyler var ve uygulamadayım cumadan beri Kendinize güveniyorsanız Rutuş , zımpara ve polish yapıp giderebilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap