Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 S4 mu alsak naapsak FA34 serisi sorunsuzmuş.. Neresinde yazar bilmem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 16, 2013 FA34 serisi sorunsuzmuş.. Neresinde yazar bilmem. Bu bilgi iyi oldu kutu uzerinde ararim FA34u Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Hafta sonu eşime alma düşüncesiyle biraz kurcaladım. Çok güzel cihaz yapmışlar. Pili note2 sonrası benim için biraz yetersiz olabilir. Birde 4.7 inç küçük geldi. En önemli sorun ilk parti cihazlarda çıkan kasa açıklığı ve ölü piksel meselesi. Son partilerde düzelmiş ama değişim bekleyen çok sanırım. Alacaklar için Fa3 ile başlayan seri sıkıntısızmış. Ardından gelen rakam uretim ayı ve Nisan Mayıs öneriliyor. Fa34 Nisan oluyor mesela. Beyaz olanı gördüğüm en güzel telefon tasarımı bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2013 Hafta sonu eşime alma düşüncesiyle biraz kurcaladım. Çok güzel cihaz yapmışlar. Pili note2 sonrası benim için biraz yetersiz olabilir. Birde 4.7 inç küçük geldi. En önemli sorun ilk parti cihazlarda çıkan kasa açıklığı ve ölü piksel meselesi. Son partilerde düzelmiş ama değişim bekleyen çok sanırım. Alacaklar için Fa3 ile başlayan seri sıkıntısızmış. Ardından gelen rakam uretim ayı ve Nisan Mayıs öneriliyor. Fa34 Nisan oluyor mesela. Beyaz olanı gördüğüm en güzel telefon tasarımı bence. Butterfly S tam senlik Engin abi 5 inc fullhd 3200mah pil 1.9 ghz 2gb falan filan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap