Yunus Emre Salih Uzun Oluşturma zamanı: Şubat 21, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 21, 2013 Bildiğiniz üzere Focus 1 makyajlı kasalarda cd çalar mevcut ben bulunan cd çaları çıkartıp yerine Pioneer animasyonlu mp3 çalar takmak istiyorum size soracığım husus piyasada bulunan çerçevelerin dışında bilinmedik teyp + ceplik kısmı olan çerve var mıdır ? Resimde bulunan çerçeve piyasadaki ürün ben bundan istemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 21, 2013 bu tarz birşeymi,aradığınız. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yunus Emre Salih Uzun Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2013 bu tarz birşeymi,aradığınız. evet böyle fakat bu f2 için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Çin Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 28, 2013 bende zamanında cok aradım duble din çerceve ama malesef yok tek çare özel yapım olabilir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap