Jump to content
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

• 0

Araç Içi Sağ Yolcu Emniyet Kemeri Tarafından Gelen Ses

Muhammed Keser

Soru

Daha önce konuşuldumu konuşulmadı tam bilmiyorum eğer öyleyse k.byin:) Bugün biraz bozuk bir yolda sağ yolcu koltuğunun ordaki B stunundan bir tıkırtı sesi belirdi,artık emniyet kemeri makarasındanmı geliyor tam emin değilim daha önce karşılaşan oldumu,veya servise kadar gitmeden kolay bir çözümü varmı ?:)Gerçi pek araç içindeki sesleri takmam ama.Seside şöyle tarif edebilirim 2 tane kağıtı bir birine sürtermiş gibi bir ses.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Önerilen Mesajlar

• 0

aynı ses benden de dün gelmeye başladı Muhammet Bey ,emniyet kemerinin makarasından geliyor gibi geldi ilk başta  bana da yalnız sesin geldiği taraftaki camın ordan bir yerden geliyor sanırım camı biraz açınca ses kesiliyor yada cama biraz el ile bastırınca ses gidiyor.Yalnız tam inceleyemedim sorunu çözmek için de  camın üst taraflarından bir yerden geliyor tahminimce 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

100.000 lira altına alınacak her arabanın Türkiye şartlarında  6 ay sonra heryerinden ses geliyor.

Bunun parayla alakası yok. Her markada yeni çıkan kasalarda karşılaşılabilecek şeyler bunlar. Çözümü olduğu sürece çok problem değil bence. Çözümü yoksa da günlük 30-40 dakikada duyacağım ve muhtemelen müziğin bastıracağı bir ses dert etmek bence arabadan soğumak için yeterli bir sebep değil.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Bunun parayla alakası yok. Her markada yeni çıkan kasalarda karşılaşılabilecek şeyler bunlar. Çözümü olduğu sürece çok problem değil bence. Çözümü yoksa da günlük 30-40 dakikada duyacağım ve muhtemelen müziğin bastıracağı bir ses dert etmek bence arabadan soğumak için yeterli bir sebep değil.

Bunu arabaların günden güne yakıt tüketiminin azalması fakat cepten çıkan paranın artması olarak düşünün.Arabalar ne yapsın benzin pahalı.Aynı şekild belki  yollarımız düzgün olsa araç içi sesler de minimum olacak.Ama kendimden biliyorum işe giderken yaptığım km hepi topu 5 km.Ama atladığım zıpladığım hendeklerin sayısı belli değil.O nedenle arabalar ne yapsın bizim yollarda keçi bile menisküs olur.

ufuk özdemir tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

• 0

Zaman zaman bozuk yollarda değişik yerlerden değişik sesler gelebiliyor.

Ancak hiçbiri servise gidip "aha şu ses" diyebileceğim kadar istikrarlı değil.

Araç kabini gibi gürültülü bir ortamda iki kağıdın sürtünme sesini zaten benim yaşlı kulaklarımın duyması bile mümkün değil! 

Sizin bu anlatımınıza itafen.......Son Ank. buluşmasında yine bu kabin içi ses gelme konusu açıldı, konuşmaya dahil olanlar sıkıntılarını paylaştı, Bora bana bir kaç kez sordu sende ses yokmu??  Cevabım yoo hiç duymadım....... aslında  içimden verdiğim cevap tamda sizin yazınızla örtüşüyordu, acaba ben mi duymuyordum :) Hayır öyleyse çok iyiymiş :)  :) :)  

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.