Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Bende 95 lik focusla babamın volvo S60 1.6 drive 115hp dizeli ışıklardan ışıklara kalkış denedik 1 araba kadar fark atıyordum 3-4 ışık denedik geçemedi çok gariptir ben volvoyu kullandığımda hiç öyle bir ihtimal vermiyordum hissiyat olarak çok atak geliyor ama yolda öyle çıkmadı demek hissiyat çok önemli değilmiş son hız olarak 215 görebilmiştim. Uzun yola bir şey diyemiyorum. Buraya yazsam kimlerle uzun yolda beraber geldiğimi bir çoğunuz inanmazsın. Ben baştan beridir 115 lik diye biliyorum beyine de öyle mesaj gönderince gidişi hep öyle algıladım demek ki daha yeni başka bir trend e bindim onun gidişini beğenmedim. Off nerden çıktı şu mesele ben mutluydum 115 lik focusla Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Uzun yola bir şey diyemiyorum. Buraya yazsam kimlerle uzun yolda beraber geldiğimi bir çoğunuz inanmazsın. Ben baştan beridir 115 lik diye biliyorum beyine de öyle mesaj gönderince gidişi hep öyle algıladım demek ki daha yeni başka bir trend e bindim onun gidişini beğenmedim. Off nerden çıktı şu mesele ben mutluydum 115 lik focusla Mesala benimle bir tane var..:):) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 ama içimde hala bi umut var Beygirlerden bir tekmil iste bakalım sağ baştan saysınlar kaça kadar sayılacak 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Mesala benimle bir tane var..:):) İlginç bir şeye daha rastladım. Sigorta poliçesinde araba focus titanium yazıyor. Kafam allak bullak oldu. Kiralama şirketi oyun mu çevirmiş bize napmış acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 İlginç bir şeye daha rastladım. Sigorta poliçesinde araba focus titanium yazıyor. Kafam allak bullak oldu. Kiralama şirketi oyun mu çevirmiş bize napmış acaba Yanlış seçiyorlar, benim de sigorta poliçesinde 4 kapı gözüküyordu, tam kasko poliçesi düzenlenirken uyardım, 5 kapı olarak seçtiler. Titanium seçmeleri nedeniyle daha fazla tutmuş olabilir belki de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Yanlış seçiyorlar, benim de sigorta poliçesinde 4 kapı gözüküyordu, tam kasko poliçesi düzenlenirken uyardım, 5 kapı olarak seçtiler. Titanium seçmeleri nedeniyle daha fazla tutmuş olabilir belki de. Kafam ermiyor abi bu işlere sen git trendi titanium olarak seç ne saçma ya titanium da st olarak felan seçiyorlardır heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Cin gibi biri değilse focusu gördüğü an tıklıyor, zaten bir ton focus çıkıyor kafa karıştırıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Büyük ihtimalle bizim aracın başına bir şey geldi. Annem bile dayının arabası yokuşta tıkanıyor bizimki gidiyor dediğine göre bu konuyu biraz deşme kararı aldım şu vizeler geçsin de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Dayımın arabasının ruhsatına baktım o da 70 kw bizim araçtan tek farkı beyaz olması iyice 95 lik olmasına inandım ama içimde hala bi umut var Maalesef dediğimiz gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Hayırlısı olsun be abi elimizde 1.5 yıl 115 beygirle geçirilmiş bir süre var (kendi içimde) kâr kârdır :) Vural abi için rahat olsun 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Arkadaşın pathfinder'ına aşağıdaki markaya ait powerbox sipariş ettik,muhtemelen yarın akşam uygulayacağız,Mondeo için böyle bir uygulama yapsak tecrübe eden var mıdır? https://www.eliftuning.com/GEPARDO-FORD-Focus-1-6-tdci-cc-115-bg-250-tork-tan-135-bg-402-torka-cikaran-powerbox-chip_71938.html#0 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hamza Atmaca Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Gecen şunu gördüm.Bu ürün hakkinda bilgisi olan var mıdır? Olay telefonda mi bitiyor? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-connect-chiptuning-250848084/detay 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burhan Bakar Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Bu ürüne de baktık ama gereksiz pahalı diye düşündük Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 16 minutes ago, Hamza Atmaca said: Gecen şunu gördüm.Bu ürün hakkinda bilgisi olan var mıdır? Olay telefonda mi bitiyor? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-connect-chiptuning-250848084/detay Bu da powerbox ancak bluetooth ile telefona bağlanabiliyor, ayarlarını değiştirebiliyorsunuz. Telefonla alakası yok, sadece telefonda programı var, o program üzerinden yapıyorsunuz normalde powerbox üzerinden değiştirebileceğiniz ayarları. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hamza Atmaca Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2015 16 minutes ago, Hamza Atmaca said: Gecen şunu gördüm.Bu ürün hakkinda bilgisi olan var mıdır? Olay telefonda mi bitiyor? http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-connect-chiptuning-250848084/detay Bu da powerbox ancak bluetooth ile telefona bağlanabiliyor, ayarlarını değiştirebiliyorsunuz. Telefonla alakası yok, sadece telefonda programı var, o program üzerinden yapıyorsunuz normalde powerbox üzerinden değiştirebileceğiniz ayarları. Teşekkür ederim Mertcan bey. Benim hayal dünyamda düşündüğüm yazilimın telefonda olup arabaya binince yani telefon bir şekilde arabada iken yazılımın aktif-çalışır hale gelmesi gibi bir olaydı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap