T.Mete Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Tamam hava filtresini de al Aydin abimizin sisko aracinla kaldiririz kiyabilirse Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Tamam hava filtresini de al Aydin abimizin sisko aracinla kaldiririz kiyabilirse Arabaya kıyarım da size kıymak istemem; yazık olmasın sonra o kadar uğraşıyosunuz 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Tamam hava filtresini de al Aydin abimizin sisko aracinla kaldiririz kiyabilirse Tamam bana uyar Arabaya kıyarım da size kıymak istemem; yazık olmasın sonra o kadar uğraşıyosunuz Olsun abi canın saolsun yaa. Fark yoksa kimseye tavsiye etmeyiz chip i olur biter. Olan benim 950 TL ye olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 950 TL Yazık hakkatten kaç sefer rakı balık yapardık o parayla 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 salt hava filtresi ile tork artışı sağlanan tek araba vtec tir çünkü eksoz borularının çapı gaz potansının ayarına göre daha geniş bu sebeplen aracın daha iyi hava alması akışmetrenin kendini yeniden komutlandırmasına neden olur yani manuel bir yazılım oynaması gibi düşünebilirsiniz eğer hava filtresi ile tork kazanımı elde etmek istiyorsanız focusların egsoz sisteminde bulunan boruları 48mmden 60 mm e çıkarırsanız boost controller inizde standart olmasına rağmen turbo devrini arttırması gerektiği komutunu otomatik vercektir he bunun yanında negatif getirisi fazla olacaktır ısınma problemini ortadan kaldırmak için devridaim dinamosu vs.vs. filanlar falanlar geçmiş olsun ben devreyi yaktım 5000 tl masrafın hayırlı olsun ne için + 40 nm tork için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Bizim hava filtresiyle 40Nm kazanmak gibi bir düşüncemiz yok Yaptığımız chip tunning uygulamasındaki verimi artırmak için takacağımız bir parça. Senin dediğin maceralara girmeye hiç niyetim yok Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Bizim hava filtresiyle 40Nm kazanmak gibi bir düşüncemiz yok Yaptığımız chip tunning uygulamasındaki verimi artırmak için takacağımız bir parça. Senin dediğin maceralara girmeye hiç niyetim yok yok yok macera değil basit bir işlem 300 500 lira harcarsın üstüne çok çok boruların değişecek bide aldığın hava filtresi tamam işte.. bahsettiğim yöntem tabiikide bahsettiğin torkları vermez ben eğer hava filtresinden verim almak istiyorsan bunu yapmak zorundasın demek istedim yani; yazılım+ salt havafiltresi = yazılımdan kazanılan güç artışı yazılım+hava filtresi+egsoz sistemi= yazılımdan kazanılan güç + hava filtresinden kazanılan güç demek istedim şimdi daha net olabildim galiba zaten macera herkesin harcı değil kafadaki fazlalığı atmış oluyorsun for example @mertol kip 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 azık olmasın sonra o kadar uğraşıyosunuz yanlız arabaları değiştirin bir turda öyle 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 yanlız arabaları değiştirin bir turda öyle yok ki bir ecoboostumuz ciğerini sökelim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 yok yok macera değil basit bir işlem 300 500 lira harcarsın üstüne çok çok boruların değişecek bide aldığın hava filtresi tamam işte.. bahsettiğim yöntem tabiikide bahsettiğin torkları vermez ben eğer hava filtresinden verim almak istiyorsan bunu yapmak zorundasın demek istedim yani; yazılım+ salt havafiltresi = yazılımdan kazanılan güç artışı yazılım+hava filtresi+egsoz sistemi= yazılımdan kazanılan güç + hava filtresinden kazanılan güç demek istedim şimdi daha net olabildim galiba zaten macera herkesin harcı değil kafadaki fazlalığı atmış oluyorsun for example @mertol kip Evet şimdi daha net anlaşıldı Maliyetindan ziyade daha farklı maceralara atlayıpta arabanın suyunu çıkarmak istemiyorum. Bu güç bana yetti şuanda, fazlasında gözüm yok artık. yok ki bir ecoboostumuz ciğerini sökelim Valla bende merak ediyorum ikisi arasındaki farkı Evet arkadaşlar yokmu ecoboost. Gerçi daha 1.6 dizelle kıyaslama yapamadıkki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
T.Mete Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Aydin baba ayarlasin istediginiz zaman gelirim cigerli ebmle. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 birde 1.0 eb , 1.6 powershift gelsin , valla 10 numara video olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir Gülcü Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Aydin baba ayarlasin istediginiz zaman gelirim cigerli ebmle. Aynen. Aydın beyle bi program ayarlarsak iyi olur. birde 1.0 eb , 1.6 powershift gelsin , valla 10 numara video olur Ohoo gerçekten süper olur. Ben İzmirde yeniyim. Aydın bey belki bilir, trafiğe kapalı uygun bir yer varsa çok güzel deneme olurdu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Durun şu ay kapanışı geçsin yapalım bir program; hem senin değerlerde çıkmış olur Bekir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 25, 2013 Things get serious Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap